ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Amenra στην Relapse για το νέο τους studio album!

Στα μέσα της επόμενης χρονιάς ο νέος δίσκος. Οι Amenra ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την Relapse Records, μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album, στα μέσα της επόμενης χρονιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βέλγων post/sludge metallers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσω των social media, οι…

Στα μέσα της επόμενης χρονιάς ο νέος δίσκος.

Οι Amenra ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την Relapse Records, μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album, στα μέσα της επόμενης χρονιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βέλγων post/sludge metallers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσω των social media, οι Amenra γνωστοποίησαν την είδηση της υπογραφής συμβολαίου με την θρυλική Relapse Records, καθώς και τα πλάνα που έχουν για το νέο album που θα διαδεχθεί το εκπληκτικό «Mass VI» του 2017:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανήκουμε πλέον στο δυναμικό της Relapse Records. Η εταιρία είναι το λιμάνι αρκετών φίλων μας, πλέον και δικό μας. Θέλουμε πολύ να δουλέψουμε με την ικανή της ομάδα και να δούμε που θα πάμε μαζί. Το νέο μας album θα δει το φως της δημοσιότητας στα μέσα του 2021. Προχωράμε μπροστά».

Δείτε την ανάρτηση των Amenra στο Facebook:

AMENRA X Relapse Records“ We are thrilled to announce that from now on we will be signed to Relapse Records . A haven…

Gepostet von Amenra am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Το «Mass VI» ήταν στην κορυφή της λίστας του rockyourlife με τις 50 καλύτερες κυκλοφορίες του 2017.

Ο νέος δίσκος των Amenra θα είναι ο πρώτος με τον νέο μπασίστα Tim De Gieter, ο οποίος αντικατέστησε τον Levy Seyvaeve. Ο τελευταίος αποχώρησε φιλικά από το συγκρότημα και πρόκειται να αφοσιωθεί σε άλλα μουσικά projects.

Το 2019 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ Amenra XX, το οποίο παρουσιάζει την ιστορία των Βέλγων, κάτω από το σκηνοθετικό πρίσμα του Bobby Cochran, ο οποίος βρέθηκε κοντά στο group τα τελευταία χρόνια. Το film περιλαμβάνει συνεντεύξεις, πλάνα από ζωντανές εμφανίσεις, συνεντεύξεις, παρασκήνια καθώς και αρκετές παραπομπές και διηγήσεις από το παρελθόν.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top