ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Arcade Fire κυκλοφορούν νέα σύνθεση 45 λεπτών!

Οι Arcade Fire συνεργάζονται με την εφαρμογή Headspace για το «Memories Of the Age of Anxiety». Οι Arcade Fire σε συνεργασία με την εφαρμογή ευεξίας Headspace κυκλοφόρησαν το 45λεπτο ορχηστρικό κομμάτι «Memories Of The Age Of Anxiety». Η εφαρμογή προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης άγχους, ασκήσεις διαλογισμού και συμβουλές σε όσους παλεύουν…

Οι Arcade Fire συνεργάζονται με την εφαρμογή Headspace για το «Memories Of the Age of Anxiety».

Οι Arcade Fire σε συνεργασία με την εφαρμογή ευεξίας Headspace κυκλοφόρησαν το 45λεπτο ορχηστρικό κομμάτι «Memories Of The Age Of Anxiety».

Η εφαρμογή προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης άγχους, ασκήσεις διαλογισμού και συμβουλές σε όσους παλεύουν με το στρες και την αϋπνία και είναι αρκετά δημοφιλής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το κομμάτι είναι διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής, σε playlist που έχει δημιουργήσει ο John Legend και δυστυχώς, μέχρι τώρα, μόνο για τους συνδρομητές της συγκεκριμένης online εφαρμογής.

Για όσους ενδιαφέρονται πάντως να ακούσουν άμεσα το κομμάτι, η συνδρομή στην Headspace είναι στα $12.99 τον μήνα ή $69.99 τον χρόνο.

Οι Καναδοί rockers δουλεύουν πάνω στο νέο τους, έκτο συνολικά, album, με τον Will Butler να τονίζει πως έχει συνθέσει υλικό για 2-3 δίσκους: «Γράφω συνεχώς. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει περάσει τόσο χρόνο συνθέτοντας μουσική. Πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας ξαφνιάσει» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο Butler.

Θυμίζουμε πως οι Arcade Fire γιόρτασαν το 2020 τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του κλασικού τους πλέον δίσκου «The Suburbs».

Το συγκρότημα επανήλθε στο προσκήνιο το 2019 με το νέο τραγούδι «Generation A», το οποίο παρουσίασαν ζωντανά στην εκπομπή του Stephen Colbert. Οι fans του συγκροτήματος πάντως είχαν την ευκαιρία να ακούσουν νέα μουσική από Will Butler, ο οποίος την περσινή χρονιά κυκλοφόρησε το τρίτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Generations».

Οι Arcade Fire κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους studio album «Everything Now» το 2017.

Latest from TOP STORIES

Go to Top