ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Architects επιστρέφουν με το νέο album «For Those That Wish To Exist»

Δείτε το video clip του νέου τους single «Animals». Οι Architects έδωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους album «For Those That Wish To Exist», πρώτου μετά το «Holy Hell» του 2018. Δείτε το video clip του νέου τους single «Animals». Το συγκρότημα από το Brighton της Αγγλίας θα…

Δείτε το video clip του νέου τους single «Animals».

Οι Architects έδωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους album «For Those That Wish To Exist», πρώτου μετά το «Holy Hell» του 2018. Δείτε το video clip του νέου τους single «Animals».

Το συγκρότημα από το Brighton της Αγγλίας θα ρίξει στην αγορά στις 26 Φεβρουαρίου 2021 μέσω της Epitaph Records το νέο album, το οποίο θα περιλαμβάνει 15 συνθέσεις καθώς και τρείς πολύ εκλεκτές συμμετοχές, αυτές των Winston McCall (Parkway Drive), Mike Kerr (Royal Blood) και Simon Neil (Biffy Clyro).

Ο drummer Dan Searle, βασικός συνθέτης του συγκροτήματος έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του video clip του νέου single «Animals», το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Μιλώντας για το album ο Searle είπε: «Αυτός ο δίσκος εξερευνά την ανικανότητα μας να διατηρήσουμε σε μια καλή κατάσταση τον πλανήτη μας. Ήθελα να κοιτάξω στον καθρέφτη και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, αντί να τα ρίχνουμε όλα στους πολιτικούς».

Ο Searle προσθέτει: «Η αλλαγή έρχεται πρώτα από εμάς. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Εκεί αρχίζουν όλα».

Το tracklist και οι συμμετοχές του «For Those That Wish To Exist»:
01. Do You Dream Of Armageddon?
02. Black Lungs
03. Giving Blood
04. Discourse Is Dead
05. Dead Butterflies
06. An Ordinary Extinction
07. Impermanence ft. Winston McCall (Parkway Drive)
08. Flight Without Feathers
09. Little Wonder ft. Mike Kerr (Royal Blood)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath ft. Simon Neil (Biffy Clyro)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolute Safe

 

ARCHITECTS - FOR THOSE THAT WISH TO EXIST
ARCHITECTS – FOR THOSE THAT WISH TO EXIST

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top