ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Architects κυκλοφόρησαν το νέο single «Dead Butterflies»

Δείτε τους Architects μέσα από το Royal Albert Hall. Οι Architects έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Dead Butterflies» μέσα από το επερχόμενο album τους «For Those That Wish To Exist». Γυρισμένο στο φημισμένο Royal Albert Hall το video clip του νέου τραγουδιού. Έχοντας ήδη ακούσει τα «Black Lungs» και…

Δείτε τους Architects μέσα από το Royal Albert Hall.

Οι Architects έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Dead Butterflies» μέσα από το επερχόμενο album τους «For Those That Wish To Exist». Γυρισμένο στο φημισμένο Royal Albert Hall το video clip του νέου τραγουδιού.

Έχοντας ήδη ακούσει τα «Black Lungs» και «Animals», οι Άγγλοι post metallers μας δίνουν το τρίτο δείγμα μέσα από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά η οποία θα είναι διαθέσιμη στις 26 του επόμενου μήνα μέσω της Epitaph.

Δείτε το video που έχει γυριστεί στο Royal Albert Hall του Λονδίνου κατά την διάρκεια της πρόσφατης συναυλίας τους που μεταδόθηκε μέσω live streaming:

Οι Architects καταπιάνονται στο «For Those That Wish To Exist» με τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας αλλά και με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

«Ο δίσκος αυτός θέλει να μας κάνει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τον άνθρωπο και το μέλλον του. Αντί να δείχνουμε με το δάχτυλο τους πολιτικούς, πρέπει να δούμε και τι κάνουμε εμείς για αυτό» λέει ο κιθαρίστας και συνθέτης του συγκροτήματος Dan Searle.

Στο «For Those That Wish To Exist» οι Architects έχουν ως καλεσμένους και τους Simon Neil των Biffy Clyro, Winston McCall των Parkway Drive και Mike Kerr των Royal Blood.

Το tracklist και οι συμμετοχές του «For Those That Wish To Exist»:
01. Do You Dream Of Armageddon?
02. Black Lungs
03. Giving Blood
04. Discourse Is Dead
05. Dead Butterflies
06. An Ordinary Extinction
07. Impermanence ft. Winston McCall (Parkway Drive)
08. Flight Without Feathers
09. Little Wonder ft. Mike Kerr (Royal Blood)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath ft. Simon Neil (Biffy Clyro)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolute Safe

ARCHITECTS - FOR THOSE THAT WISH TO EXIST
ARCHITECTS – FOR THOSE THAT WISH TO EXIST

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top