ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Architects κυκλοφόρησαν το video του «Black Lungs»

Νέο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο των Architects. Οι Βρετανοί Architects κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το κομμάτι «Black Lungs», μέσα από το ένατο επερχόμενο album τους «For Those That Wish To Exist». Στις 26 Φεβρουαρίου 2021 η κυκλοφορία του νέου δίσκου από την Epitaph Records. Μετά το…

Νέο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο των Architects.

Οι Βρετανοί Architects κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το κομμάτι «Black Lungs», μέσα από το ένατο επερχόμενο album τους «For Those That Wish To Exist». Στις 26 Φεβρουαρίου 2021 η κυκλοφορία του νέου δίσκου από την Epitaph Records.

Μετά το «Animals» που ακούσαμε στο τέλος Οκτωβρίου, οι Architects μας δίνουν ακόμα ένα δείγμα μέσα από την νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Δείτε το νέο εξαιρετικό video clip των Άγγλων:

Το «Black Lungs» κινείται στιχουργικά στο ίδιο ύφος με αυτό του «Animals», καλώντας τον κόσμο να επανεξετάσει την θέση του στον πλανήτη.

«Η αρχή έρχεται πρώτα μέσα μας. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας» τονίζει το συγκρότημα από το Brighton στις δηλώσεις για τον διάδοχο του προ διετίας εξαιρετικού «Holy Hell».

Στο «For Those That Wish To Exist» οι Architects έχουν ως καλεσμένους και τους Simon Neil των Biffy Clyro, Winston McCall των Parkway Drive και Mike Kerr των Royal Blood.

Το tracklist και οι συμμετοχές του «For Those That Wish To Exist»:
01. Do You Dream Of Armageddon?
02. Black Lungs
03. Giving Blood
04. Discourse Is Dead
05. Dead Butterflies
06. An Ordinary Extinction
07. Impermanence ft. Winston McCall (Parkway Drive)
08. Flight Without Feathers
09. Little Wonder ft. Mike Kerr (Royal Blood)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath ft. Simon Neil (Biffy Clyro)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolute Safe

ARCHITECTS - FOR THOSE THAT WISH TO EXIST
ARCHITECTS – FOR THOSE THAT WISH TO EXIST

Latest from TOP STORIES

Go to Top