ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Οι Beach Boys πούλησαν τα δικαιώματα της δισκογραφίας τους

Οι Beach Boys ακολουθούν την μόδα της εποχής. Οι Beach Boys ακολουθώντας την μόδα της εποχής, πούλησαν το σύνολο των πνευματικών τους δικαιωμάτων σε ιδιώτη επενδυτή. Μετά τους Bob Dylan, Neil Young αλλά και άλλους μουσικούς και καλλιτέχνες, το θρυλικό συγκρότημα αποφάσισε να πουλήσει το όνομα, τις master ηχογραφήσεις και…

Οι Beach Boys ακολουθούν την μόδα της εποχής.

Οι Beach Boys ακολουθώντας την μόδα της εποχής, πούλησαν το σύνολο των πνευματικών τους δικαιωμάτων σε ιδιώτη επενδυτή.

Μετά τους Bob Dylan, Neil Young αλλά και άλλους μουσικούς και καλλιτέχνες, το θρυλικό συγκρότημα αποφάσισε να πουλήσει το όνομα, τις master ηχογραφήσεις και τα δικαιώματα του στον Irvin Azoff της Iconic Artist Group.

Το ποσό που δαπανήθηκε για την εξαγορά των δικαιωμάτων δεν έχει γίνει γνωστό, με το group πάντως να διατηρούν ένα μικρό ποσοστό, αλλά την Iconic να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε όλες τις επιχειρηματικές αποφάσεις.

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, ο CEO της Iconic, Olivier Chastan, είπε: «Οι Beach Boys δεν είναι απλώς ένα συγκρότημα. Είναι lifestyle. Πρόκειται για ένα τεράστιο brand και αυτό σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε».

Πρόθεση της Iconic είναι να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία σε μελλοντικά projects που σχετίζονται με το group.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top