ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Beachy Head κυκλοφόρησαν το video του «All Gone»

Στις 30 Απριλίου η κυκλοφορία του «Beachy Head». Οι Beachy Head, το supergroup που φτιάχτηκε από μέλη των Slowdive, Flaming Lips, Casket Girls και Soft Cavalry, έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του δεύτερου single τους, «All Gone». Την προηγούμενη εβδομάδα σας ενημερώσαμε για την κυκλοφορία του «Beachy Head», ακούγοντας…

Στις 30 Απριλίου η κυκλοφορία του «Beachy Head».

Οι Beachy Head, το supergroup που φτιάχτηκε από μέλη των Slowdive, Flaming Lips, Casket Girls και Soft Cavalry, έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του δεύτερου single τους, «All Gone».

Την προηγούμενη εβδομάδα σας ενημερώσαμε για την κυκλοφορία του «Beachy Head», ακούγοντας παράλληλα και το πρώτο δείγμα μέσα από τον δίσκο. Τώρα, μετά το «Destroy Us», το νέο σχήμα επιστρέφει με το video clip του «All Gone» που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Οι προ-παραγγελίες για το album που θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο κα κασέτα από την Αμερικάνικη Graveface Records έχουν πάει εξαιρετικά καλά και όλα δείχνουν πως το sold-out και στα δύο formats είναι θέμα ημερών. Το album είναι διαθέσιμο μέσω Bandcamp.

Το συγκρότημα αποτελούν οι Rachel Goswell και Christian Savill των Slowdive, ο Matt Duckworth, drummer των Flaming Lips, ο Ryan Graveface των Casket Girls και ο Steve Clarke των Soft Cavalry. Οι Savill και Graveface ξεκίνησαν να γράφουν τα τραγούδια ήδη από το 2019, με τον Duckworth να προσθέτει τα τύμπανα πριν το ξέσπασμα της πανδημίας. Οι Goswell και Clarke μπήκαν στο project λίγο αργότερα, προσθέτοντας φωνητικά σε κάποια από τα κομμάτια του πολυαναμενόμενου δίσκου.

Όλα αυτά την στιγμή που και οι Slowdive βρίσκονται εν μέσω ηχογράφησης του νέου τους δίσκου που θα διαδεχθεί το καταπληκτικό «Slowdive» του 2017.

Το tracklist του «Beachy Head»:
01. Warning Bell
02. Michael
03. Distraction
04. All Gone
05. Looking For Exits
06. October
07. Hiddensee
08. Destroy Us

BEACHY HEAD - BEACHY HEAD
BEACHY HEAD – BEACHY HEAD

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top