ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Behemoth κυκλοφόρησαν το live video του «Α Forest»

Γυρισμένο στο Ελσίνκι και με τον Niklas Kvarforth στο μικρόφωνο. Οι Behemoth έδωσαν στην δημοσιότητα την live εκτέλεση του «Α Forest», μέσα από το ομότιτλο EP που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα. Γυρισμένο στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, με τον Niklas Kvarforth των Shining στα φωνητικά. Πρόκειται για την διασκευή στο κλασικό…

Γυρισμένο στο Ελσίνκι και με τον Niklas Kvarforth στο μικρόφωνο.

Οι Behemoth έδωσαν στην δημοσιότητα την live εκτέλεση του «Α Forest», μέσα από το ομότιτλο EP που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα. Γυρισμένο στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, με τον Niklas Kvarforth των Shining στα φωνητικά.

Πρόκειται για την διασκευή στο κλασικό τραγούδι των Cure, για την οποία είπε ο Nergal: «Το να διασκευάζουμε τραγούδια που δεν σχετίζονται με την metal μουσική είναι πρόκληση. Το να διασκευάζουμε ένα τόσο θρυλικό τραγούδι, είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση… Αυτό κάναμε στο νέο μας EP. Προσωπικά, θεωρώ την συγκεκριμένη διασκευή την κορυφαία που έχουν κάνει οι Behemoth, μαζί με το «Total Invasion» των Killing Joke».

Στο EP υπάρχουν και δύο νέες συνθέσεις, τα «Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha» και «Evoe», τα οποία ο Nergal θεωρεί συνέχεια του τελευταίου δίσκου του συγκροτήματος «I Loved You At Your Darkest».

Το tracklist του «A Forest»:
01. A Forest (feat. Niklas Kvarforth)
02. A Forest (Live from Merry Christless, Warsaw)
03. Shadows ov Ea Cast Upon Golgotha
04. Evoe

BEHEMOTH – A FOREST

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top