ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Black Keys επανακυκλοφορούν το «Brothers»

10 χρόνια έκλεισε ο έκτος δίσκος των Αμερικανών. Οι Black Keys ανακοίνωσαν πως θα ρίξουν ξανά στην αγορά το έκτο τους album «Brothers» το οποίο φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία. Δείτε την επική διαφήμιση του συγκροτήματος για την επετειακή επανέκδοση του κλασικού πλέον δίσκου. Η επανακυκλοφορία θα βρίσκεται…

10 χρόνια έκλεισε ο έκτος δίσκος των Αμερικανών.

Οι Black Keys ανακοίνωσαν πως θα ρίξουν ξανά στην αγορά το έκτο τους album «Brothers» το οποίο φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία. Δείτε την επική διαφήμιση του συγκροτήματος για την επετειακή επανέκδοση του κλασικού πλέον δίσκου.

Η επανακυκλοφορία θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 18 Δεκεμβρίου σε Αμερική και Καναδά και τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου 2021 στην Ευρώπη. Το album θα περιλαμβάνει και δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια: Τα «Keep My Name Outta Your Mouth» και «Black Mud Part II».

Το «Brothers» θα είναι διαθέσιμο από την Nonesuch Records σε διαφορετικές εκδόσεις σε βινύλιο και CD.

Δείτε την διαφήμιση της επανακυκλοφορίας του «Brothers»:

Πρόθεση των Black Keys είναι να ρίξουν στην αγορά το επόμενο διάστημα περισσότερο αρχειακό υλικό.

Το ντουέτο των Dan Auerbach και Patrick Carney κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2019 την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Let’s Rock».

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife στην δισκογραφία των Black Keys και να δείτε σε ποιά θέση βρίσκεται το «Brothers».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top