ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Black Keys επιστρέφουν με το «Delta Kream»

Οι Black Keys διασκευάζουν τους blues ήρωές τους. Οι Black Keys επιστρέφουν στην δισκογραφία με το «Delta Kream», ένα album στο οποίο διασκευάζουν τους blues ήρωες τους. Στις 14 Μαΐου η κυκλοφορία του νέου δίσκου από το rock ντουέτο. Μετά το «Let’s Rock» του 2019, οι Dan Auerbach και Patrick…

Οι Black Keys διασκευάζουν τους blues ήρωές τους.

Οι Black Keys επιστρέφουν στην δισκογραφία με το «Delta Kream», ένα album στο οποίο διασκευάζουν τους blues ήρωες τους. Στις 14 Μαΐου η κυκλοφορία του νέου δίσκου από το rock ντουέτο.

Μετά το «Let’s Rock» του 2019, οι Dan Auerbach και Patrick Carney πρόκειται να ρίξουν στην αγορά έναν δίσκο με τον οποίο επιστρέφουν στις blues ρίζες τους, διασκευάζοντας σημαντικούς καλλιτέχνες που τους έχουν επηρεάσει και συγκεκριμένα τα περίφημα Mississippi Hill country blues.

Το «Delta Kream» θα είναι διαθέσιμο στις 14 του ερχόμενου μήνα και στο επίσημο fan club του συγκροτήματος εδώ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση ακούγοντας το «Crawling Kingsnake» (απαιτείται εγγραφή με e-mail), που αποτελεί διασκευή στο «Crawlin’ King Snake» (1941) του John Lee Hooker.

Πρόσφατα οι Black Keys επανακυκλοφόρησαν με αφορμή τα 10α γενέθλια του, το κλασικό τους album «Brothers»για το οποίο -όπως και για τα υπόλοιπα albums του συγκροτήματος- μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Το tracklist του «Delta Kream»:
01. Crawling Kingsnake (John Lee Hooker / Bernard Besman)
02. Louise (Fred McDowell)
03. Poor Boy A Long Way From Home (Robert Lee Burnside)
04. Stay All Night (David Kimbrough, Jr.)
05. Going Down South (Robert Lee Burnside)
06. Coal Black Mattie (Ranie Burnette)
07. Do the Romp (David Kimbrough, Jr.)
08. Sad Days, Lonely Nights (David Kimbrough, Jr.)
09. Walk with Me (David Kimbrough, Jr.)
10. Mellow Peaches (Joseph Lee Williams)
11. Come On And Go With Me (David Kimbrough, Jr.)

THE BLACK KEYS - DELTA KREAM
THE BLACK KEYS – DELTA KREAM

 

Latest from TOP STORIES

Go to Top