ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES

Οι Black Keys κυκλοφόρησαν το video clip του «Going Down South»

Δεύτερο δείγμα από το επερχόμενο album διασκευών «Delta Kream». Οι Black Keys έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του «Going Down South», μέσα από το επερχόμενο album διασκευών τους «Delta Kream». Στις 14 Μαΐου στα καταστήματα ο νέος δίσκος. Τον προηγούμενο μήνα το ντουέτο των Black Keys ανακοίνωσε την επιστροφή…

Δεύτερο δείγμα από το επερχόμενο album διασκευών «Delta Kream».

Οι Black Keys έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του «Going Down South», μέσα από το επερχόμενο album διασκευών τους «Delta Kream». Στις 14 Μαΐου στα καταστήματα ο νέος δίσκος.

Τον προηγούμενο μήνα το ντουέτο των Black Keys ανακοίνωσε την επιστροφή του στις blues ρίζες του με το album διασκευών «Delta Kream», δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα και το video του «Crawling Kingsnake».

Σήμερα, οι Dan Auerbach και Patrick Carney κυκλοφορούν το clip της διασκευής του «Going Down South» (Robert Lee Burnside).

«Ξεφύγαμε λίγο από το πρωτότυπο, με το falsetto και τα κρουστά, όμως μας άρεσε πολύ το πώς ακουγόταν. Μπορώ να πω ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέσα στον δίσκο» θα πει ο Auerbach.

Το video είναι γυρισμένο από τον Ryan Nadzam στο Blue Front Café, ένα από τα παλιότερα blues στέκια στην Αμερική, ενώ σε αυτό βλέπουμε και άλλα σημαντικά σημεία αναφοράς της ευρύτερης περιοχής του Mississippi.

Δείτε το:

Το tracklist του «Delta Kream»:
01. Crawling Kingsnake (John Lee Hooker / Bernard Besman)
02. Louise (Fred McDowell)
03. Poor Boy A Long Way From Home (Robert Lee Burnside)
04. Stay All Night (David Kimbrough, Jr.)
05. Going Down South (Robert Lee Burnside)
06. Coal Black Mattie (Ranie Burnette)
07. Do the Romp (David Kimbrough, Jr.)
08. Sad Days, Lonely Nights (David Kimbrough, Jr.)
09. Walk with Me (David Kimbrough, Jr.)
10. Mellow Peaches (Joseph Lee Williams)
11. Come On And Go With Me (David Kimbrough, Jr.)

THE BLACK KEYS - DELTA KREAM
THE BLACK KEYS – DELTA KREAM

Latest from TOP STORIES

Go to Top