ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Black Veil Brides ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του έκτου τους δίσκου «The Phantom Tomorrow»

Οι Black Veil Brides αποκαλύπτουν το video clip του νέου single «Fields Of Bone». Οι Black Veil Brides έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «The Phantom Tomorrow». Δείτε το video clip του νέου single «Fields Of Bone». Όπως μας ενημέρωσαν σχετικά στο τέλος…

Οι Black Veil Brides αποκαλύπτουν το video clip του νέου single «Fields Of Bone».

Οι Black Veil Brides έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «The Phantom Tomorrow». Δείτε το video clip του νέου single «Fields Of Bone».

Όπως μας ενημέρωσαν σχετικά στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, οι Black Veil Brides έχουν έτοιμο το νέο τους album με τίτλο «The Phantom Tomorrow», το οποίο θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 4 Ιουνίου μέσω της Sumerian Records.

Μιλώντας για τον δίσκο, ο τραγουδιστής του group Andy Biersack είπε: «Ξεκίνησα να δουλεύω την ιστορία τον Ιανουάριο του 2020. Όταν γράφω ένα concept συνήθως ζωγραφίζω παράλληλα. Δεν είμαι τόσο καλός ζωγράφος, αλλά μου αρέσει αυτός ο τρόπος δουλειάς. Όταν ολοκλήρωσα την ιστορία, πήγα στο studio και παρουσίασα στο group τις ιδέες μου. Είναι ο τρόπος που μας έχει κολλήσει καλύτερα ως συγκρότημα και έτσι δουλεύουμε καλύτερα και την ιστορία αλλά και τους στίχους».

Οι Black Veil Brides έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου single «Fields Of Bone» το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Αυτός θα είναι ο πρώτος δίσκος των Black Veil Brides με τον μπασίστα Lonny Eagleton, ο οποίος μπήκε στις τάξεις του συγκροτήματος στο τέλος του 2019, αντικαθιστώντας τον Ashley Purdy.

Το tracklist του «The Phantom Tomorrow»:
01. The Phantom Tomorrow (Introduction)
02. Scarlet Cross
03. Born Again
04. Blackbird
05. Spectres (Interlude)
06. Torch
07. The Wicked One
08. Shadows Rise
09. Fields Of Bone
10. Crimson Skies
11. Kill The Hero
12. Fall Eternal

BLACK VEIL BRIDES - THE PHANTOM TOMORROW
BLACK VEIL BRIDES – THE PHANTOM TOMORROW

Latest from TOP STORIES

Go to Top