ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Blackfield ανακοίνωσαν το νέο τους album «For The Music»

Ακούστε το νέο τους single «Under My Skin». Οι Blackfield επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους, έκτο συνολικά, album που τιτλοφορείται «For The Music». Τον Δεκέμβριο στα καταστήματα ο δίσκος. Ακούστε το ολοκαίνουριο single «Under My Skin». Οι Blackfield του Aviv Geffen υπέγραψαν νέο δισκογραφικό συμβόλαιο στην Warner Music…

Ακούστε το νέο τους single «Under My Skin».

Οι Blackfield επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους, έκτο συνολικά, album που τιτλοφορείται «For The Music». Τον Δεκέμβριο στα καταστήματα ο δίσκος. Ακούστε το ολοκαίνουριο single «Under My Skin».

Οι Blackfield του Aviv Geffen υπέγραψαν νέο δισκογραφικό συμβόλαιο στην Warner Music και στις 4 Δεκεμβρίου θα ρίξουν στην αγορά το ολοκαίνουριο album τους «For The Music». Στον διάδοχο του «Blackfield V» (2017) θα συμμετέχει και ο Steven Wilson τραγουδώντας σε τρία κομμάτια και παίζοντας κιθάρα σε ακόμα τρία.

Το συγκρότημα αποκάλυψε το lyric video του νέου single «Under My Skin», με τον Geffen να δηλώνει: «Είναι ο πιο φιλόδοξος δίσκος που έχουμε κάνει. Σκοπός μου ήταν να φτιάξω ένα album που θα φέρει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο κοντά στο συγκρότημα. Ήθελα να διατηρήσω τους fans που ήταν μαζί μας από την αρχή αλλά ταυτόχρονα να αγγίξω ακόμα περισσότερους».

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που ακούμε μέσα από το επερχόμενο album μετά το «Summer’s Gone» το οποίο έκανε πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι και πιθανότατα θα βρίσκεται επίσης στον δίσκο. Δείτε το video clip του:

Το tracklist του «For The Music» αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, με τις προ-παραγγελίες ωστόσο να τρέχουν ήδη στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Blackfield.

Ο Steven Wilson πρόσφατα αποκάλυψε το «Eminent Sleaze», δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο solo album του «Future Bites», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2021.

Οι Blackfield σχηματίστηκαν ως side project από τον Steven Wilson και τον Ισραηλινό Aviv Geffen το 2000 και το 2004 έριξαν στην αγορά το πρώτο τους ομότιτλο studio album.

BLACKFIELD - FOR THE MUSIC
BLACKFIELD – FOR THE MUSIC

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top