ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Buckcherry επιστρέφουν στην δισκογραφία με το «Hellbound»

Οι Buckcherry κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «So Hott». Οι Καλιφορνέζοι rockers Buckcherry πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 25 Ιουνίου το νέο τους album με τίτλο «Hellbound». Δείτε το video clip του «So Hott». Οι Buckcherry έχουν έτοιμο τον διάδοχο του «Warpaint» του 2019, ο οποίος θα βρίσκεται…

Οι Buckcherry κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «So Hott».

Οι Καλιφορνέζοι rockers Buckcherry πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 25 Ιουνίου το νέο τους album με τίτλο «Hellbound». Δείτε το video clip του «So Hott».

Οι Buckcherry έχουν έτοιμο τον διάδοχο του «Warpaint» του 2019, ο οποίος θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων το καλοκαίρι, μέσω της Round Hill Records.

Το συγκρότημα ηχογράφησε τον δίσκο στο Nashville του Tennessee, με τον Marti Frederiksen, γνωστό από τις συνεργασίες του με τους Def Leppard, Aerosmith και Sheryl Crow, να κάθεται πίσω από την κονσόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Buckcherry ηχογράφησαν συνολικά 25 τραγούδια, εκ των οποίων τελικά στον δίσκο θα βρίσκονται μόλις… 10.

Το group έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του πρώτου single, «So Hott», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες:

Ο κιθαρίστας των Buckcherry Stevie Dacanay μιλώντας για τον δίσκο αλλά και την συνεργασία του συγκροτήματος με τον Frederiksen είπε: «Πρόκειται για το έκτο μέλος των Aerosmith. Η συμβολή του είναι πολύ μεγάλη, συνεπώς ο δίσκος μας θα διαφέρει σε σχέση με τα όσα έχουμε κάνει στο παρελθόν».

Ο τραγουδιστής Josh Todd προσθέτει: «Είναι σίγουρα μια αλλαγή στον ήχο μας. Δοκιμάσαμε νέα πράγματα και ο Marti έδωσε το στίγμα του».

Θυμίζουμε πως αυτός είναι ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος με τον κιθαρίστα Billy Rowe, ο οποίος το καλοκαίρι του 2020 πήρε την θέση του Kevin Roentgen.

Το tracklist του «Hellbound»:
01. 54321
02. So Hott
03. Hellbound
04. Gun
05. No More Lies
06. Here I Come
07. Junk
08. Wasting No More Time
09. The Way
10. Barricade

BUCKCHERRY - HELLBOUND
BUCKCHERRY – HELLBOUND

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top