ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Candlemass κυκλοφορούν το EP «The Pendulum»

Στις 27 Μαρτίου από την Napalm Records. Οι Σουηδοί Candlemass ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους EP «The Pendulum». Στις 27 Μαρτίου από την Napalm Records στα καταστήματα ο δίσκος. Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι. Το «The Pendulum» περιλαμβάνει έξι συνθέσεις που έμειναν έξω από το περσινό album της μπάντας «The…

Στις 27 Μαρτίου από την Napalm Records.

Οι Σουηδοί Candlemass ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους EP «The Pendulum». Στις 27 Μαρτίου από την Napalm Records στα καταστήματα ο δίσκος. Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι.

Το «The Pendulum» περιλαμβάνει έξι συνθέσεις που έμειναν έξω από το περσινό album της μπάντας «The Door To Doom», το οποίο σήμανε την επιστροφή στο group του τραγουδιστή Johan Langquist.

Ο Leif Edling είπε για το «The Pendulum»: «Ήταν το τελευταίο κομμάτι που δούλευα για το «The Door To Doom» αλλά δεν είχα προλάβει να το ολοκληρώσω. Πλέον εδώ βρίσκει την θέση του».

Για τα υπόλοιπα κομμάτια του EP: «Αρχικά θέλαμε το «The Door To Doom» να είναι ένας διπλός δίσκος. Τελικά αυτό δεν έγινε, αλλά τα κομμάτια είναι εδώ. Προσωπικά λατρεύω το «The Pendulum» ενώ και τα «Porcelain Skull» και «Snakes Of Goliath» είναι από τα αγαπημένα μου, απλώς δεν μπήκαν στο τελικό tracklist».

Το tracklist του «The Pendulum»:
01. The Pendulum
02. Snakes Of Goliath
03. Sub Zero
04. Aftershock
05. Porcelain Skull
06. The Cold Room

CANDLEMASS – THE PENDULUM

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top