ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Chemical Brothers κυκλοφόρησαν το νέο single «The Darkness That You Fear»

Πρώτο τραγούδι των Chemical Brothers μετά το «No Geography» του 2019. Δύο χρόνια μετά το τελευταίο τους album «No Geography», οι Chemical Brothers επιστρέφουν στο προσκήνιο με το νέο τους single «The Darkness That You Fear». Οι Tom Rowlands και Ed Simons μας είχαν προϊδεάσει για το τραγούδι, του οποίου…

Πρώτο τραγούδι των Chemical Brothers μετά το «No Geography» του 2019.

Δύο χρόνια μετά το τελευταίο τους album «No Geography», οι Chemical Brothers επιστρέφουν στο προσκήνιο με το νέο τους single «The Darkness That You Fear».

Οι Tom Rowlands και Ed Simons μας είχαν προϊδεάσει για το τραγούδι, του οποίου το video clip πρόκειται να αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες, κάτι που φαίνεται και από το μήνυμα του group στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Tom Rowlands είπε για το νέο single: «Είναι ένα τραγούδι γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία. Όταν δουλέψαμε πάνω στις φωνές και τις μελωδίες, το κομμάτι μας έβγαλε ένα χαρούμενο τέμπο και μας έκανε να νιώσουμε καλύτερα. Αυτό ήταν που θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας».

Ακούστε το:

Προς το παρόν, δεν υπάρχει πληροφόρηση για νέο album από το συγκρότημα, με τους Chemical Brothers να κυκλοφορούν ωστόσο πρόσφατα ένα νέο mix στο οποίο δείχνουν την αγάπη τους για την μουσική dub.

Για το συγκεκριμένο project το ντουέτο δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το mix. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια βουτιά στους αγαπημένους μας δίσκους και συγκροτήματα και νιώθουμε πως οι fans μας θα βρουν σε αυτές τις νέες μίξεις αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα».

Οι Βρετανοί όπως ήταν φυσικό λόγω της πανδημίας, αναγκάστηκαν να ακυρώσουν όλες τις προγραμματισμένες καλοκαιρινές εμφανίσεις τους.

Latest from TOP STORIES

Go to Top