ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Chvrches επιστρέφουν με το single «He Said She Said»

Πρώτο τραγούδι των Chvrches μετά το 2019. Οι Chvrches έδωσαν στην δημοσιότητα το «He Said She Said», πρώτο τους τραγούδι τους μετά το 2019! Οι Βρετανοί έγραψαν το κομμάτι εν μέσω πανδημίας, με την τραγουδίστρια Lauren Mayberry να δηλώνει πως το κομμάτι γεννήθηκε στο μυαλό της «βιώνοντας εμπειρίες που είχε…

Πρώτο τραγούδι των Chvrches μετά το 2019.

Οι Chvrches έδωσαν στην δημοσιότητα το «He Said She Said», πρώτο τους τραγούδι τους μετά το 2019!

Οι Βρετανοί έγραψαν το κομμάτι εν μέσω πανδημίας, με την τραγουδίστρια Lauren Mayberry να δηλώνει πως το κομμάτι γεννήθηκε στο μυαλό της «βιώνοντας εμπειρίες που είχε ξεχάσει» ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και προσωπικά αλλά και τις εμπειρίες που έχει ως γυναίκα στην μουσική βιομηχανία:

«Νιώθω πως όσο μεγαλώνω προσπαθώ να ισορροπήσω σε αυτό που είμαι και σε αυτό που περιμένουν οι άλλοι να είμαι ως γυναίκα, δηλαδή επιτυχημένη όσο μου επιτρέπεται, αρκεί να μην κλέβω την δόξα των ανδρών και έξυπνη ώστε να μην επισκιάζω τους άλλους».

Το «He Said She Said» έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Μιλώντας περισσότερο για το νέο τραγούδι, η Mayberry πρόσθεσε: «Είναι ο τρόπος μου να πω πράγματα που έχω δεχθεί, τα οποία δεν θα έπρεπε. Ήταν το πρώτο κομμάτι που γράψαμε αφού βρεθήκαμε ξανά μετά την αναγκαστική κοινωνική απομόνωση».

Οι Chvrches κυκλοφόρησαν το 2018 το τελευταίο τους album «Love Is Dead» και στην συνέχεια τα singles «Here With Me» και το «Death Stranding», το οποίο βρέθηκε στο soundtrack του Death Stranding: Timefall.

Το «He Said She Said» αποτελεί προπομπό για τον τέταρτο δίσκο των Chvrches ο οποίος πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, με την Mayberry να δηλώνει πρόσφατα πως «θα έχει το DNA του συγκροτήματος, αλλά δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τους τρεις προηγούμενους μας δίσκους».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο album των Βρετανών αναμένονται σύντομα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top