ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Crippled Black Phoenix υποδέχονται τον νέο τραγουδιστή με καινούριο EP

ι Crippled Black Phoenix διασκευάζουν το «Painful Reminder» των SNFU. Οι Crippled Black Phoenix ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους με την κυκλοφορία του νέου τους EP «Painful Reminder/Dead Is Dead». Νέος τραγουδιστής της progressive/art rock κολεκτίβας θα είναι ο Joel Segerstedt. Οι Crippled Black Phoenix συνεχίζουν το πλάνο…

ι Crippled Black Phoenix διασκευάζουν το «Painful Reminder» των SNFU.

Οι Crippled Black Phoenix ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους με την κυκλοφορία του νέου τους EP «Painful Reminder/Dead Is Dead». Νέος τραγουδιστής της progressive/art rock κολεκτίβας θα είναι ο Joel Segerstedt.

Οι Crippled Black Phoenix συνεχίζουν το πλάνο που τους θέλει τα τελευταία χρόνια να κυκλοφορούν ένα EP ανάμεσα στις full-length δουλειές τους. Έτσι γίνεται και φέτος με το «Painful Reminder/Dead Is Dead».

«Το πρώτο τραγούδι μετά το «Ellengaest» είναι η ιδιαίτερη διασκευή στο κλασικό κομμάτι των SNFU, «Painful Reminder». Σε αυτό μπορείτε να ακούσετε τον νέο μας τραγουδιστή και στιχουργό, Joel Segerstedt, ο οποίος μπαίνει στους Crippled Black Phoenix για να αναλάβει τα αντρικά φωνητικά και να αποτελέσει την αντίθεση της Belinda Kordic. Όταν ακούσαμε την φωνή του στο άλλο του group, τους The Open Up And Bleeds, ξέραμε πως ήταν το κομμάτι που έλειπε από το παζλ των Crippled Black Phoenix».

Η μπάντα προσθέτει: «Το συγκεκριμένο κομμάτι βρισκόταν εδώ και καιρό στην λίστα με τις διασκευές που προετοιμάζαμε. Ο θάνατος του τραγουδιστή των SNFU, Mr. Chi Pig, το 2020, μας έδωσε την ευκαιρία να το παρουσιάσουμε τώρα».

Δείτε εδώ το video clip στην διασκευή των SNFU, «Painful Reminder»:

Το «Painful Reminder/Dead Is Dead» θα κυκλοφορήσει από την Season Of Mist στις 16 Ιουλίου, με τις προ-παραγγελίες να «τρέχουν» στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.

Θυμίζουμε πως το «Ellengaest» βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2020. Ήταν το πρώτο του συγκροτήματος μετά την οριστική αποχώρηση του Daniel Änghede.

CRIPPLED BLACK PHOENIX - PAINFUL REMINDER/DEAD IS DEAD
CRIPPLED BLACK PHOENIX – PAINFUL REMINDER/DEAD IS DEAD

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top