ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι ††† (CROSSES) του Chino Moreno (Deftones) επιστρέφουν με μια διασκευή

Ακούστε τον Chino Moreno να διασκευάζει το γνωστό τραγούδι των Cause & Effect. Οι ††† (CROSSES) επέστρεψαν 6 χρόνια μετά την κυκλοφορία του καταπληκτικού πρώτου τους album με μια διασκευή στο γνωστό τραγούδι των Cause & Effect, «The Beginning Of The End». Νωρίτερα μέσα στην χρονιά ο frontman των Deftones…

Ακούστε τον Chino Moreno να διασκευάζει το γνωστό τραγούδι των Cause & Effect.

Οι ††† (CROSSES) επέστρεψαν 6 χρόνια μετά την κυκλοφορία του καταπληκτικού πρώτου τους album με μια διασκευή στο γνωστό τραγούδι των Cause & Effect, «The Beginning Of The End».

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά ο frontman των Deftones μας είχε ενημερώσει πως μέσα στην πανδημία είχε τον χρόνο να δουλέψει πάνω στο side project του, από το οποίο θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα περισσότερη μουσική.

Οι Deftones έτσι και αλλιώς έχουν ακυρώσει την περιοδεία τους για την προώθηση του τελευταίου τους album «Ohms», με τον τραγουδιστή να έχει πλέον αρκετό χρόνο, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα: Τα 50 καλύτερα albums για το 2020.

Οι Cause & Effect κυκλοφόρησαν το «The Beginning Of The End» στο ντεμπούτο τους το 1990, με τους ††† (CROSSES) να το διασκευάζουν 30 χρόνια μετά:

Ο Moreno συνεργάστηκε ξανά με τον κιθαρίστα Shaun Lopez, αλλά προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν ο μπασίστας Chuck Doom θα συνεχίσει να είναι μέρος του project.

Περισσότερα νέα για την επαναδραστηριοποίηση των ††† (CROSSES) αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top