ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Οι Daft Punk στο soundtrack της νέας ταινίας του Dario Argento;

Υπάρχουν επαφές, αλλά όχι συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης Dario Argento ετοιμάζει την πρώτη του ταινία έπειτα από 8 χρόνια, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η κόρη του, Asia Argento. Η προσέγγιση των Daft Punk για το soundtrack, οι συζητήσεις που έγιναν και τα μέχρι τώρα δεδομένα.…

Υπάρχουν επαφές, αλλά όχι συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης Dario Argento ετοιμάζει την πρώτη του ταινία έπειτα από 8 χρόνια, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η κόρη του, Asia Argento. Η προσέγγιση των Daft Punk για το soundtrack, οι συζητήσεις που έγιναν και τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Η νέα ταινία του Argento τιτλοφορείται Occhiali Neri (Black Glasses) και βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής, με τα γυρίσματα να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στη Ρώμη. Σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες, οι Daft Punk, που δηλώνουν μεγάλοι θαυμαστές των ταινιών του σκηνοθέτη, επικοινώνησαν μαζί του και του ζήτησαν να υπογράψουν αυτοί την μουσική του film. Το γαλλικό ηλεκτρονικό ντουέτο των Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter μάλιστα φαίνεται πως παρουσίαζε την συνεργασία περίπου τελειωμένη.

Κάτι τέτοιο πάντως φαίνεται πως δεν ισχύει, με τους παραγωγούς της ταινίας να τοποθετούνται, λέγοντας πως ναι μεν είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον των Daft Punk, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια συμφωνία.

Το Black Glasses βρίσκει τον Argento να επιστρέφει στις ταινίες εγκλήματος, με την περιπέτεια ενός μικρό κοριτσιού από την Κίνα, στην Αιώνια Πόλη.

Οι Daft Punk αναμένεται να ηχογραφήσουν κάποια τραγούδια για τις ανάγκες της ταινίας και εν συνεχεία να ταξιδέψουν στην Ιταλία προκειμένου να συναντηθούν με τον Argento, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Οι Daft Punk το 2010 έγραψαν το soundtrack της ταινίας της Disney, Tron: Legacy, ενώ η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά ήταν το καταπληκτικό «Random Access Memories» του 2013.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top