ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Deafheaven κυκλοφορούν το «10 Years Gone»

Ακούστε την ζωντανή εκτέλεση του «Daedalus». Οι Αμερικανοί post metallers Deafheaven ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του «10 Years Gone», δίνοντας παράλληλα στην δημοσιότητα το πρώτο δείγμα με το «Daedalus». Τον Δεκέμβριο η κυκλοφορία του δίσκου μέσω της Sargent House. Δύο χρόνια μετά το «Ordinary Corrupt Human Love», οι Deafheaven επιστρέφουν σε…

Ακούστε την ζωντανή εκτέλεση του «Daedalus».

Οι Αμερικανοί post metallers Deafheaven ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του «10 Years Gone», δίνοντας παράλληλα στην δημοσιότητα το πρώτο δείγμα με το «Daedalus». Τον Δεκέμβριο η κυκλοφορία του δίσκου μέσω της Sargent House.

Δύο χρόνια μετά το «Ordinary Corrupt Human Love», οι Deafheaven επιστρέφουν σε μια πολύ περίεργη χρονιά, με μια ζωντανή ηχογράφηση μέσα από το studio.

Το συγκρότημα με αφορμή τα 10 του χρόνια είχε προγραμματίσει μια περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, μαζί με τους Inter Arma, Greet Death και All Your Sisters. Λόγω της πανδημίας οι συναυλίες αναβλήθηκαν, με τους Deafheaven να παίζουν τα κομμάτια ζωντανά στο studio, σε μια προσπάθεια να περιορίσουν και τις οικονομικές απώλειες.

Οι Deafheaven είχαν ανακοινώσει τον δίσκο τον περασμένο Μάρτιο μέσω Instagram.

Ο George Clarke είπε για τον δίσκο: «Το να παίξουμε ζωντανά αυτά τα κομμάτια στο studio, μας θύμισαν πόσο σημαντικά ήταν αυτά τα χρόνια που πέρασαν. Είμαι ευγνώμων που παρουσιάσαμε κομμάτια όπως το «Daedalus», το πρώτο τραγούδι που γράψαμε ποτέ και παρουσιάσαμε μέσω Bandcamp».

Ακούστε την live εκτέλεση του «Daedalus»:

Ο Clarke ολοκλήρωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς, τις δισκογραφικές και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε την περασμένη δεκαετία. Ευχαριστούμε και τους fans για την βοήθεια τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και μας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε».

Το tracklist του «10 Years Gone»:
01. From The Kettle Into The Coil
02. Daedalus
03. Vertigo
04. Language Games
05. Glint
06. Baby Blue
07. The Pecan Tree
08. Dream House

DEAFHEAVEN - 10 YEARS GONE
DEAFHEAVEN – 10 YEARS GONE

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top