ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Dinosaur Jr. κυκλοφόρησαν το single «Garden»

Dinosaur Jr.: Δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album «Sweep It Into Space». Οι Dinosaur Jr. έδωσαν στην δημοσιότητα το «Garden», δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Sweep It Into Space». Στις 23 Απριλίου η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου. Στο τέλος Φεβρουαρίου, οι Dinosaur Jr. έδωσαν στην δημοσιότητα…

Dinosaur Jr.: Δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album «Sweep It Into Space».

Οι Dinosaur Jr. έδωσαν στην δημοσιότητα το «Garden», δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Sweep It Into Space». Στις 23 Απριλίου η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου.

Στο τέλος Φεβρουαρίου, οι Dinosaur Jr. έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες του νέου τους album, το οποίο αναμένεται στο τέλος του Απριλίου από την Jagjaguwar.

Σήμερα, οι βετεράνοι rockers, μετά το «I Ran Away» κυκλοφορούν και το «Garden» το video clip του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το συγκρότημα χαρακτηρίζει το video ως ένα «αντίδοτο» στους καιρούς που ζούμε, με τον μπασίστα/τραγουδιστή Lou Barlow να τονίζει: «Θυμάμαι να οδηγώ από το σπίτι μου στο studio του J (σ.σ. J Mascis, τραγουδιστής/κιθαρίστας) και είδα μια πινακίδα που έγραφε… «πίσω στον κήπο» (Back To The Garden). Σκέφτηκα ότι τελικά σε τόσο δύσκολες και δραματικές στιγμές γυρνάς πίσω στις ρίζες σου. Στο σπίτι σου και στον κήπο σου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω τον συνθηκών, το video clip είναι γυρισμένο με κινητό τηλέφωνο από την σύζυγο του Barlow, Adele, με τον μπασίστα να προσθέτει: «Δεν είχαμε προγραμματίσει να γυρίσουμε ένα video για το τραγούδι, όμως κάποια πλάνα που τραβήξαμε τα Χριστούγεννα στον κήπο του σπιτιού μου μας έδωσαν την έμπνευση που θέλαμε».

Το tracklist του «Sweep It Into Space»:
01. I Ain’t
02. I Met The Stones
03. To Be Waiting
04. I Ran Away
05. Garden
06. Hide Another Round
07. And Me
08. I Expect It Always
09. Take It Back
10. N Say
11. Walking To You
12. You Wonder

DINOSAUR JR. - SWEEP IT INTO SPACE
DINOSAUR JR. – SWEEP IT INTO SPACE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top