ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Οι Enter Shikari χορηγοί σε ομάδα ποδοσφαίρου!

Το όνομα του group στην φανέλα της St. Albans City FC. Support your local football club… Οι Enter Shikari έκαναν το σλόγκαν πράξη και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι οι κεντρικοί χορηγοί της St. Albans City Football Club, η οποία αγωνίζεται στην National League South, έκτη κατά σειρά κατηγορία…

Το όνομα του group στην φανέλα της St. Albans City FC.

Support your local football club… Οι Enter Shikari έκαναν το σλόγκαν πράξη και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι οι κεντρικοί χορηγοί της St. Albans City Football Club, η οποία αγωνίζεται στην National League South, έκτη κατά σειρά κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το όνομα των Enter Shikari θα βρίσκεται στο μπροστά μέρος της φανέλας της ομάδας, η οποία αγωνίζεται στο χωρητικότητας 5,000 θεατών Clarence Park.

«Μεγαλώνοντας είχα δύο πάθη. Το ποδόσφαιρο και την μουσική» είπε ο μπασίστας των Άγγλων, Chris Batten. «Ο αθλητισμός και η μουσική μπορούν να βαδίσουν μαζί και να δώσουν αισιόδοξα μηνύματα για την νεολαία» πρόσθεσε.

Για την συμφωνία με την ομάδα της περιοχής όπου μεγάλωσε: «Η ομάδα τρέχει αρκετά παράλληλα κοινωνικά προγράμματα και εμείς σαν Enter Shikari είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να συνεργαστούμε με το club. Υποστηρίζουμε 100% τα όσα γίνονται εδώ και θέλουμε να προσφέρουμε στην κοινότητα που μας μεγάλωσε».

Ο πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της St. Albans City FC, Lawrence Levy, τόνισε: «Ένας από τους κύριους σκοπούς της ομάδας είναι να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους νέους μας. Υπάρχουν ήδη αρκετά σχολικά προγράμματα, σχολικές και άλλες φιλανθρωπικές δράσεις. Γνωρίζαμε τις ευαισθησίες των Enter Shikari και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μια τόσο σημαντική δύναμη της σύγχρονης rock μουσικής βρίσκεται στο πλευρό μας».

Το club έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες και videos από την παρουσίαση της νέας εμφάνισης:

Latest from CULTURE

Go to Top