ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Eyehategod ανακοίνωσαν το album «A History Of Nomadic Behavior»

Οι Eyehategod επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά από 7 χρόνια. Οι Eyehategod ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στην Century Media και την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «A History Of Nomadic Behavior». Την άνοιξη του 2021 η κυκλοφορία του album. Το επιδραστικό συγκρότημα από την Νέα Ορλεάνη 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία…

Οι Eyehategod επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά από 7 χρόνια.

Οι Eyehategod ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στην Century Media και την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «A History Of Nomadic Behavior». Την άνοιξη του 2021 η κυκλοφορία του album.

Το επιδραστικό συγκρότημα από την Νέα Ορλεάνη 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ομότιτλου album τους θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album, το οποίο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από την metal κοινότητα.

Η μπάντα υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Century Media και πλέον βάζει τις τελευταίες πινελιές στον δίσκο.

Τα μέλη του συγκροτήματος τονίζουν στην ανακοίνωση τους: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Century Media σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες. Έρχεται νέος χρόνος και αλλαγές και θέλουμε όλοι μας να επωφεληθούμε από αυτή την συνεργασία και ειδικά οι fans μας».

Το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου δίσκου, με τις αναλυτικές πληροφορίες να αναμένονται σύντομα.

Οι Eyehategod αναγκάστηκαν να ακυρώσουν εμφανίσεις τους στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας.

EYEHATEGOD - A HISTORY OF NOMADIC BEHAVIOR
EYEHATEGOD – A HISTORY OF NOMADIC BEHAVIOR

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top