ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Eyehategod κυκλοφόρησαν το single «Fake What’s Yours»

Το «A History Of Nomadic Behavior» κυκλοφορεί τον Μάρτιο. Οι Eyehategod κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Fake What’s Yours» μέσα από το επερχόμενο album τους «A History Of Nomadic Behavior». Στις 12 Μαρτίου η δισκογραφική επιστροφή των Αμερικανών sludge metallers. Μετά το «High Risk Trigger» που ακούσαμε στα τέλη του…

Το «A History Of Nomadic Behavior» κυκλοφορεί τον Μάρτιο.

Οι Eyehategod κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Fake What’s Yours» μέσα από το επερχόμενο album τους «A History Of Nomadic Behavior». Στις 12 Μαρτίου η δισκογραφική επιστροφή των Αμερικανών sludge metallers.

Μετά το «High Risk Trigger» που ακούσαμε στα τέλη του 2020, οι βετεράνοι sludge metallers Eyehategod επιστρέφουν με ακόμα ένα νέο single μέσα από το νέο τους album, πρώτου μετά από 7 χρόνια.

Ακούστε το «Fake What’s Yours»:

Το συγκρότημα κάνει λόγο για «ένα βαρύ κομμάτι απέναντι σε κάθε αυταρχισμό, το οποίο θα μπορούσε να γραφτεί μονάχα στους βρώμικους δρόμους της Νέας Ορλεάνης».

«Δεν είμαστε μπάντα με πολιτικό υπόβαθρο, όμως δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι και να μην επηρεαστούμε από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας τον τελευταίο χρόνο» είπε για το τραγούδι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Mike Williams.

Και συνέχισε: «Κατά την διάρκεια αυτής της ηχογράφησης συνειδητοποίησα το πόσο ηλίθιος είναι ο άνθρωπος και πόσο έχει διαιρεθεί η Αμερική. Δυστυχώς κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στην επιστήμη και ακολουθεί πιστά ψεύτικες θεωρίες και ανοησίες. Αυτά τα συναισθήματα έχουν βγει σε πολλά από τα νέα μας τραγούδια».

Το tracklist του «A History Of Nomadic Behavior»:
01. Built Beneath The Lies
02. The Outer Banks
03. Fake What’s Yours
04. Three Black Eyes
05. Current Situation
06. High Risk Trigger
07. Anemic Robotic
08. The Day Felt Wrong
09. The Trial Of Johnny Cancer
10. Smoker’s Place
11. Circle Of Nerves
12. Every Thing, Every Day

EYEHATEGOD - A HISTORY OF NOMADIC BEHAVIOR
EYEHATEGOD – A HISTORY OF NOMADIC BEHAVIOR

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top