ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Fear Factory κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι «Disruptor»

Οι Fear Factory επιστρέφουν στην δισκογραφία με το «Aggression Continuum». Μπορεί ο Burton C. Bell να έχει αποχωρήσει από τους Fear Factory μετά από μια έντονη περίοδο γεμάτη προβλήματα στην σχέση του με τον με τον Dino Cazares, ο τελευταίος ωστόσο αποφάσισε να κυκλοφορήσει την μουσική που έχει ηχογραφήσει μαζί…

Οι Fear Factory επιστρέφουν στην δισκογραφία με το «Aggression Continuum».

Μπορεί ο Burton C. Bell να έχει αποχωρήσει από τους Fear Factory μετά από μια έντονη περίοδο γεμάτη προβλήματα στην σχέση του με τον με τον Dino Cazares, ο τελευταίος ωστόσο αποφάσισε να κυκλοφορήσει την μουσική που έχει ηχογραφήσει μαζί του. Έτσι, ο νέος δίσκος των Αμερικανών metallers είναι γεγονός και θα έχει τίτλο… «Aggression Continuum». Στην αρχή του καλοκαιριού η κυκλοφορία του νέου album.

Το album θα βγει στην αγορά στις 18 Ιουνίου, με τον Cazares τελικά να διατηρεί τα φωνητικά του Bell, σε τραγούδια που είχαν δουλευτεί και ηχογραφηθεί το 2017. Τα νομικά προβλήματα που προέκυψαν για τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά και οι κόντρες με πρώην μέλη, είχαν βάλει το album στον πάγο… μέχρι σήμερα.

Τελικώς ο Cazares ολοκλήρωσε επιτυχώς την παραγωγή του album και μάλιστα έδωσε στην δημοσιότητα το νέο single «Disruptor», το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω και όπως μπορείτε να καταλάβετε, έχει όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία του ήχου των Fear Factory.

Θυμίζουμε πως η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Αμερικανών modern metallers ήταν το «Genexus». Στο πλευρό του Cazares είναι ακόμα ο drummer Mike Heller και ο μπασίστας Tony Campos. Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος έχει δηλώσει πως «η πόρτα των Fear Factory θα είναι ανοιχτή» για τον Bell, αλλά όχι για πάντα.

Το tracklist του «Aggression Continuum»:
01. Recode
02. Disruptor
03. Aggression Continuum
04. Purity
05. Fuel Injected Suicide Machine
06. Collapse
07. Manufactured Hope
08. Cognitive Dissonance
09. Monolith
10. End Of Line

FEAR FACTORY - AGGRESSION CONTINUUM
FEAR FACTORY – AGGRESSION CONTINUUM

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top