ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Florence + The Machine κυκλοφόρησαν το single «Light Of Love»

Σε γιατρούς και νοσηλευτές που μάχονται τον Covid-19 τα έσοδα από τις πωλήσεις του. Οι Florence + The Machine έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι «Light Of Love», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον οργανισμό Intensive Care Society στη Μεγάλη Βρετανία. «Θέλω να δείξω την αγάπη μου σε…

Σε γιατρούς και νοσηλευτές που μάχονται τον Covid-19 τα έσοδα από τις πωλήσεις του.

Οι Florence + The Machine έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους τραγούδι «Light Of Love», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον οργανισμό Intensive Care Society στη Μεγάλη Βρετανία. «Θέλω να δείξω την αγάπη μου σε αυτούς τους ανθρώπους» λέει η Florence Welch.

Το «Light Of Love» είναι κομμάτι που έμεινε έξω από τον τελευταίο δίσκο των Florence + The Machine «High As Hope», το 2018 και πλέον κυκλοφορεί ως stand alone single.

Η Florence Welch αποφάσισε να δωρίσει όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις του single στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη απέναντι στην πανδημία στα νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας.

Ακούστε το «Light Of Love»:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top