ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Fontaines D.C. ετοιμάζουν ήδη το τρίτο τους album!

Οι Fontaines D.C. έχουν ηχογραφήσει ήδη demos για 11 νέα τραγούδια. Οι Fontaines D.C. έχουν πατημένο το πόδι στο γκάζι και λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία και την τεράστια επιτυχία του δεύτερου album τους «A Hero’s Death», δείχνουν έτοιμοι για το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα. Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος από…

Οι Fontaines D.C. έχουν ηχογραφήσει ήδη demos για 11 νέα τραγούδια.

Οι Fontaines D.C. έχουν πατημένο το πόδι στο γκάζι και λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία και την τεράστια επιτυχία του δεύτερου album τους «A Hero’s Death», δείχνουν έτοιμοι για το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα.

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος από το Δουβλίνο Carlos O’Connell αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως οι Ιρλανδοί έχουν ηχογραφήσει ήδη 11 νέα demos, τα οποία θα αποτελέσουν την βάση του τρίτου δίσκου, ο οποίος θα βγει στην αγορά μέσα στο 2021.

«Ηχογραφούμε καθημερινά νέα τραγούδια. Υπάρχουν αρκετές ιδέες. Θέλουμε να καταλήξουμε με 30-35 κομμάτια, ώστε να επιλέξουμε τα καλύτερα για το album» είπε αρχικά ο κιθαρίστας και πρόσθεσε: «Θα δούμε που θα μας βγάλει αυτή η διαδικασία. Πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστούμε την κατάσταση. Θα φανεί και το εάν θα βγούμε σε περιοδεία για το «A Hero’s Death» ή θα έχουμε στις αποσκευές μας δύο νέους δίσκους».

Θυμίζουμε ότι και το «A Hero’s Death» είχε βγει στην αγορά έναν μόλις χρόνο μετά το ντεμπούτο του group, «Dogrel».

Για το ύφος των νέων τραγουδιών, ο O’Connell έδωσε κάποιες πρώτες πληροφορίες: «Το ύφος των περισσότερων τραγουδιών είναι κοντά στο «Televised Mind» και στο «A Lucid Dream». Έχουν ένα 90s ύφος και σε αρκετά τους σημεία θυμίζουν τους Prodigy και τους Pixies».

Για την σχέση των νέων τραγουδιών με το «A Hero’s Death»: «Σίγουρα ηχητικά είναι διαφορετικό. Έχουμε γράψει και αρκετές μπαλάντες. Είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος».

Το «A Hero’s Death» βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες κυκλοφορίες του 2020.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top