ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν το νέο τους album «Medicine At Midnight»

Ακούστε το πρώτο single του δίσκου «Shame Shame». Μετά από μια σειρά από teasers, οι Foo Fighters έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες του νέου τους album με τίτλο «Medicine At Midnight». Στις 5 Φεβρουαρίου 2021 η κυκλοφορία του album. Ακούστε το πρώτο single «Shame Shame». Ο διάδοχος του «Concrete…

Ακούστε το πρώτο single του δίσκου «Shame Shame».

Μετά από μια σειρά από teasers, οι Foo Fighters έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες του νέου τους album με τίτλο «Medicine At Midnight». Στις 5 Φεβρουαρίου 2021 η κυκλοφορία του album. Ακούστε το πρώτο single «Shame Shame».

Ο διάδοχος του «Concrete & Gold» είναι εδώ! Το συγκρότημα του Dave Grohl ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου, δέκατου συνολικά, album που θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ακούστε το «Shame Shame»:

Ο κιθαρίστας Chris Shiflett είπε για το νέο single: «Είναι σίγουρα διαφορετικό σε σχέση με ότι έχουμε κάνει στο παρελθόν, αλλά και στον δίσκο. Αν και το album έχει αρκετά groovy κομμάτια, αυτό εδώ διαφέρει».

Ο Grohl σε πρόσφατες δηλώσεις του παρομοίασε το νέο album με το «Let’s Dance» του David Bowie που κυκλοφόρησε το 1983.

Ο εγκέφαλος του συγκροτήματος έκανε λόγο για έναν αρκετά αισιόδοξο και up-tempo δίσκος: «Θέλαμε να κάνουμε έναν δίσκο που θα ανεβάζει τον κόσμο. Έχει τα σκοτεινά του σημεία, αλλά γενικά ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι, που θέλαμε να το περάσουμε στα τραγούδια μας».

Το tracklist του «Medicine At Midnight»:
01. Making A Fire
02. Shame Shame
03. Cloudspotter
04. Waiting On A War
05. Medicine at Midnight
06. No Son Of Mine
07. Holding Poison
08. Chasing Birds
09. Love Dies Young

FOO FIGHTERS - MEDICINE AT MIDNIGHT
FOO FIGHTERS – MEDICINE AT MIDNIGHT

Latest from TOP STORIES

Go to Top