ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Οι Foo Fighters έχουν το δικό τους ραδιοφωνικό show

Συνεχίζεται η γιορτή για τα 25α γενέθλια των Foos. Εορτασμών συνέχεια για τους Foo Fighters, οι οποίοι όπως φαίνεται σκοπεύουν να γιορτάσουν πανηγυρικά τα 25α γενέθλια τους. Μετά την κυκλοφορία των signature Vans, η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα των προγραμματισμένων δράσεων τους είναι η δημιουργία ενός θεματικού ραδιοφωνικού σταθμού,…

Συνεχίζεται η γιορτή για τα 25α γενέθλια των Foos.

Εορτασμών συνέχεια για τους Foo Fighters, οι οποίοι όπως φαίνεται σκοπεύουν να γιορτάσουν πανηγυρικά τα 25α γενέθλια τους. Μετά την κυκλοφορία των signature Vans, η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα των προγραμματισμένων δράσεων τους είναι η δημιουργία ενός θεματικού ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος θα ξεκινήσει να εκπέμπει στις 3 Φεβρουαρίου μέσω της συχνότητας του διαδικτυακού/δορυφορικού ραδιοφωνικού σταθμού SiriusXM.

Πιο συγκεκριμένα η μπάντα από το Seattle, θα «καταλάβει» ένα κανάλι του διαδικτυακού ραδιοφώνου μέσω του οποίου θα μεταδίδεται μέχρι στις 4 Απριλίου αποκλειστικά παλιό και νέο υλικό τους. Η ημερομηνία έναρξης του Foo Fighters Radio συμπίπτει με την ημερομηνία κυκλοφορίας του δέκατου άλμπουμ τους με τίτλο «Medicine At Midnight», το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά για πρώτη φορά από τη συχνότητα του SiriusXM τα μεσάνυχτα της 5ης Φεβρουαρίου 2021. Την ίδια μέρα οι Foo Fighters θα παίξουν ζωντανά, από το στούντιο του σταθμού στο Λος Άντζελες, και θα πλαισιώνονται από ένα εικονικό κοινό 20 ατόμων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τη συναυλία από την άνεση του χώρου τους. Εκτός από το live στις 5 Φεβρουαρίου, οι ακροατές του SiriusXM θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν και παλιότερες ηχογραφημένες συναυλίες. Προς το παρόν, έχει ανακοινωθεί μόνο η πρώτη από τις συναυλίες που αναμένεται να μεταδοθούν, και πρόκειται για τη συναυλία που έδωσαν στο Etihad Stadium του Manchester το 2018 στα πλαίσια της τότε παγκόσμιας περιοδείας τους, για το «Concrete & Gold».

Το δίμηνο πρόγραμμα του σταθμού θα περιλαμβάνει επίσης τη μετάδοση διάφορων demos, B-Sides, και άλλων σπάνιων ηχογραφήσεων του συγκροτήματος. Οι ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τα μέλη της μπάντας να μοιράζονται τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από μερικά από τα πιο διάσημα κομμάτια τους, αλλά και τη διαδικασία δημιουργίας του νέου δίσκου τους. Εκτός από τους ίδιους τους Foo Fighters οι οποίοι θα επιλέγουν τα κομμάτια που θα παίζονται on air κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχουν ανακοινωθεί DJ sets, και guest εμφανίσεις διάσημων οι οποίοι θα επιλέγουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από τη δισκογραφία του συγκροτήματος. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει και η προηγούμενη συνεργασία του David Grohl με τον ίδιο σταθμό. Ο Grohl, το 2012 είχε αναλάβει να παρουσιάζει το ραδιοφωνικό show Sound City, το οποίο είχε μεταδοθεί από διάφορα κανάλια του SiriusXM, και είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Οι Foo Fighters εκτός από το δικό τους κανάλι στο SiriusXM, έχουν προγραμματίσει να εμφανιστούν επίσης και σε άλλους τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς, μέσω των οποίων θα μοιραστούν backstage λεπτομέρειες που αφορούν το τελευταίο τους μουσικό δημιούργημα αλλά και θα παίξουν τα αγαπημένα δικά τους κομμάτια.

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top