ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Foo Fighters κυκλοφόρησαν το video του «Chasing Birds»

Δείτε το animated clip μέσα από το «Medicine At Midnight». Οι Foo Fighters έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του «Chasing Birds», μέσα από το τελευταίο τους album «Medicine At Midnight». Ο δέκατος δίσκος των Foos τα έχει πάει εξαιρετικά εμπορικά καθώς βρέθηκε με το καλημέρα στην θέση No.1 των…

Δείτε το animated clip μέσα από το «Medicine At Midnight».

Οι Foo Fighters έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του «Chasing Birds», μέσα από το τελευταίο τους album «Medicine At Midnight».

Ο δέκατος δίσκος των Foos τα έχει πάει εξαιρετικά εμπορικά καθώς βρέθηκε με το καλημέρα στην θέση No.1 των Billboard charts, πουλώντας 64,000 κόπιες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του δίσκου ήταν μοιρασμένες ανάμεσα σε φυσικές και ψηφιακές κόπιες. Το συγκρότημα βρέθηκε στην πρώτη θέση των charts και με το «Concrete And Gold» το 2017 αλλά και με το «Wasting Light» το 2011.

Δείτε το ψυχεδελικό νέο video clip του «Chasing Birds» με το συγκρότημα να κάνει μια βόλτα στην έρημο:

Το 37λεπτο «Medicine At Midnight» κυκλοφόρησε στις 5 Φεβρουαρίου από την Roswell Records/RCA Records με το συγκρότημα να αναλαμβάνει την παραγωγή του, έχοντας ωστόσο και την πολύτιμη βοήθεια του πολύπειρου παραγωγού Greg Kurstin, ο οποίος έδωσε τις δικές του κατευθύνσεις πίσω από την κονσόλα.

Και ενώ οι Foo Fighters συνεχίζουν να απολαμβάνουν την επιτυχία του «Medicine At Midnight», ο Dave Grohl, με αφορμή και τα 25α γενέθλια του συγκροτήματος, κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο The Storyteller, ενώ σκηνοθετεί και το ντοκιμαντέρ What Drives Us, με ιστορίες από τον δρόμο και συνεντεύξεις γνωστών rock μουσικών.

Οι Foo Fighters αναγκάστηκαν να προγραμματίσουν εκ νέου την επετειακή περιοδεία για τα 25 τους χρόνια. Έτσι, όλες οι συναυλίες έχουν μεταφερθεί για το 2022, όταν επιτέλους θα έχουμε ξεμπερδέψει από την πανδημία του κορωνοϊού.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top