ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Garbage ανακοίνωσαν το έβδομο album τους «No Gods No Masters»

Οι Garbage κυκλοφόρησαν το video του νέου τους single «The Men Who Rule The World». Οι Garbage επιστρέφουν στην δισκογραφία με το έβδομο studio album τους «No Gods No Masters», δίνοντάς μας παράλληλα και την πρώτη γεύση μέσα από αυτό. Στις 11 Ιουνίου η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το πρώτο…

Οι Garbage κυκλοφόρησαν το video του νέου τους single «The Men Who Rule The World».

Οι Garbage επιστρέφουν στην δισκογραφία με το έβδομο studio album τους «No Gods No Masters», δίνοντάς μας παράλληλα και την πρώτη γεύση μέσα από αυτό. Στις 11 Ιουνίου η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το πρώτο single «The Men Who Rule The World».

Οι Αμερικανοί rockers είχαν ολοκληρώσει την ηχογράφηση του δίσκου ήδη από το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο η πανδημία καθυστέρησε την κυκλοφορία του. Τώρα, το συγκρότημα αποφάσισε να προχωρήσει σε όλες τις επίσημες ανακοινώσεις για το «No Gods No Masters».

Ο δίσκος καταπιάνεται με όλα τα κοινωνικά θέματα που απασχολούν την σύγχρονη κοινωνία, κάτι που αποτυπώνεται και στο πρώτο video clip για το «The Men Who Rule The World», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες:

Μιλώντας στο NME, η Shirley Manson, τραγουδίστρια των Garbage, τόνισε μεταξύ άλλων: «Σε αυτό το album θέλουμε να αποτυπώσουμε το πόσο κατά διαόλου έχει πάει ο κόσμος που ζούμε. Είναι ο δίσκος που θέλαμε να έχουμε κάνει εδώ και καιρό».

Και προσθέτει: «Δεν πρόκειται για ένα πολιτικό μανιφέστο. Είμαι πλέον μεγάλη και όσοι παρακολουθούν την μουσική μας γνωρίζουν για τις απόψεις μας. Δεν μπορούμε όμως να μένουμε απαθείς σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας».

Οι Garbage προσεγγίζουν τον δίσκο με ιδιαίτερα προσωπικούς στίχους, με την μουσική τους να χαρακτηρίζεται από τους ίδιους ως «κινηματογραφική».

Το «No Gods No Masters» θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου και η πολυτελής έκδοση θα περιλαμβάνει και ένα δεύτερο CD στο οποίο θα υπάρχουν οι διασκευές στο Starman» του David Bowie αλλά και στο «Because The Night» των Patti Smith/Bruce Springsteen καθώς και αρκετές σπάνιες και δυσεύρετες ηχογραφήσεις του group.

Οι προ-παραγγελίες για το «No Gods No Masters» είναι διαθέσιμες εδώ.

Το tracklist του «No Gods No Masters»:
CD 1
01. The Men Who Rule the World
02. The Creeps
03. Uncomfortably Me
04. Wolves
05. Anonymous XXX
06. Waiting for God
07. Godhead
08. A Woman Destroyed
09. Flipping the Bird
10. No Gods No Masters
11. This City Will Kill You

CD 2
01. No Horses
02. Starman
03. Girls Talk (featuring Brody Dalle)
04. Because the Night (featuring Screaming Females)
05. On Fire
06. The Chemicals (featuring Brian Aubert)
07. Destroying Angels (featuring John Doe & Exene Cervenka)
08. Time Will Destroy Everything

GARBAGE - NO GODS NO MASTERS
GARBAGE – NO GODS NO MASTERS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top