ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Garbage κυκλοφόρησαν το νέο single «No Gods No Masters»

Οι Garbage κυκλοφορούν το ομότιτλο τραγούδι του νέου τους δίσκου. Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «No Gods No Masters», οι Garbage δίνουν στην δημοσιότητα το title track του album. Ο διάδοχος του «Strange Little Birds» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου και μετά το «The Men…

Οι Garbage κυκλοφορούν το ομότιτλο τραγούδι του νέου τους δίσκου.

Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «No Gods No Masters», οι Garbage δίνουν στην δημοσιότητα το title track του album.

Ο διάδοχος του «Strange Little Birds» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου και μετά το «The Men Who Rule The World» που ακούσαμε στο τέλος Μαρτίου, ήρθε η ώρα για το δεύτερο δείγμα μέσα από τον δίσκο.

Δείτε το video clip του «No Gods No Masters»:

Η Shirley Manson μίλησε για το single: «Είναι ο τρόπος μας να φανταστούμε την κοινωνίας μας ξανά, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μην επαναλάβουν τα δικά μας λάθη. Ελπίζω πως η απληστία δεν θα διαβρώσει τις σκέψεις μας. Με το «No Gods No Masters» προσπαθούμε να κατανοήσουμε τον κόσμο γύρω μας. Την αριστερά και την δεξιά, τις ανησυχίες μας και τις έννοιες για την οικογένεια και τους δικούς μας ανθρώπους».

Οι Garbage είχαν ολοκληρώσει εδώ και καιρό την ηχογράφηση του δίσκου, όμως η πανδημία τους ανάγκασε να αναβάλλουν την κυκλοφορία του.

Το «No Gods No Masters» θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου και η πολυτελής έκδοση θα περιλαμβάνει και ένα δεύτερο CD στο οποίο θα υπάρχουν οι διασκευές στο Starman» του David Bowie αλλά και στο «Because The Night» των Patti Smith/Bruce Springsteen καθώς και αρκετές σπάνιες και δυσεύρετες ηχογραφήσεις του group.

Το tracklist του «No Gods No Masters»:
CD 1
01. The Men Who Rule the World
02. The Creeps
03. Uncomfortably Me
04. Wolves
05. Anonymous XXX
06. Waiting for God
07. Godhead
08. A Woman Destroyed
09. Flipping the Bird
10. No Gods No Masters
11. This City Will Kill You

CD 2
01. No Horses
02. Starman
03. Girls Talk (featuring Brody Dalle)
04. Because the Night (featuring Screaming Females)
05. On Fire
06. The Chemicals (featuring Brian Aubert)
07. Destroying Angels (featuring John Doe & Exene Cervenka)
08. Time Will Destroy Everything

GARBAGE – NO GODS NO MASTERS

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top