ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι At The Gates επιστρέφουν με το «The Nightmare Of Being»

Στις 2 Ιουλίου ο νέος δίσκος των Σουηδών. Οι At The Gates ανακοίνωσαν πως το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν το νέο τους studio album με τίτλο «The Nightmare Of Being». Τρία χρόνια μετά το «To Drink From The Night Itself», οι ηγέτες του Σουηδικού ακραίου ήχου θα ρίξουν στην αγορά στις…

Στις 2 Ιουλίου ο νέος δίσκος των Σουηδών.

Οι At The Gates ανακοίνωσαν πως το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν το νέο τους studio album με τίτλο «The Nightmare Of Being».

Τρία χρόνια μετά το «To Drink From The Night Itself», οι ηγέτες του Σουηδικού ακραίου ήχου θα ρίξουν στην αγορά στις 2 Ιουλίου μέσω της Century Media το νέο τους, έβδομο συνολικά, album.

Το συγκρότημα είχε ανακοινώσει πριν καιρό την επιστροφή του στο studio και πλέον είναι σε θέση να μας δώσει όλες τις λεπτομέρειες της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Tomas Lindberg στις πρώτες του δηλώσεις έδωσε το στίγμα του νέου δίσκου: «Το album καταπιάνεται με τον πεσιμισμό. Έκανα αρκετή μελέτη πάνω στο θέμα, διαβάζοντας φιλοσόφους και προσπαθώντας να αντιληφθώ την οπτική τους και στο πως ερμηνεύουν τον κόσμο. Σαφώς και είναι ένα σκοτεινό album, αν και δεν θα το χαρακτήριζα αρνητικό».

Στο τέλος του Απριλίου θα δοθούν στην δημοσιότητα οι λεπτομέρειες για τις προ-παραγγελίες του album, ενώ αναμένουμε το πρώτο single.

Το tracklist του «The Nightmare Of Being»:
01. Spectre Of Extinction
02. The Paradox
03. The Nightmare Of Being
04. Garden Of Cyrus
05. Touched By The White Hands Of Death
06. The Fall Into Time
07. Cult Of Salvation
08. The Abstract Enthroned
09. Cosmic Pessimism
10. Eternal Winter Of Reason

AT THE GATES - THE NIGHTMARE OF BEING
AT THE GATES – THE NIGHTMARE OF BEING

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top