ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Ghost κυκλοφόρησαν το video του «Life Eternal»

Δείτε το video με την «απόσυρση» του Cardinal Copia. Οι Ghost κυκλοφόρησαν το video clip του «Life Eternal», κομμάτι που ολοκληρώνει το «Prequelle» του 2018. Δείτε το clip της «απόσυρσης» του Cardinal Copia στο show των Σουηδών στο Pacacio de los Deportes στην Πόλη του Μεξικού, στο Μεξικό. Τον περασμένο…

Δείτε το video με την «απόσυρση» του Cardinal Copia.

Οι Ghost κυκλοφόρησαν το video clip του «Life Eternal», κομμάτι που ολοκληρώνει το «Prequelle» του 2018. Δείτε το clip της «απόσυρσης» του Cardinal Copia στο show των Σουηδών στο Pacacio de los Deportes στην Πόλη του Μεξικού, στο Μεξικό.

Τον περασμένο Μάρτιο, οι Ghost ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους A Pale Tour Named Death με μια συναυλία στην πόλη της κεντρικής Αμερικής, η οποία ήταν και η τελευταία του Cardinal Copia, με το group να μας παρουσιάζει τον… Papa Emeritus IV.

Εικόνες και πλάνα από εκείνη την συναυλία «ντύνουν» το video του «Life Eternal», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες:

Οι Ghost βρίσκονται σύμφωνα με δηλώσεις του Tobias Forge σε διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού, με το album να αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων αργότερα μέσα στην χρονιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο ηγέτης των Σουηδών rockers, ο δίσκος θα έχει «περισσότερες κιθάρες», με τον Forge να τονίζει πως «κάθε νέος δίσκος είναι η αντίδραση στον προηγούμενο».

«Αφού το «Prequelle» δεν ήταν ένα metal album, η λογική αντίδραση εδώ είναι να γράψω έναν δίσκο που θα είναι πολύ πιο heavy. Σκοπός μου είναι να συνθέσω κάτι που δεν έχουμε κάνει στο παρελθόν, αλλιώς ποιο το νόημα;» είπε μεταξύ άλλων ο Forge.

Ο Forge εμφανίστηκε στην αρχή της χρονιάς στο πλευρό των Hellacopters.

Οι Ghost στο μήνυμά τους στις πρώτες ημέρες του 2021 υποσχέθηκαν σπουδαία πράγματα για το έτος που διανύουμε, ζητώντας από τους fans να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top