ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Ghost υπόσχονται σπουδαία πράγματα για το 2021

Ο Tobias Forge υπόσχεται εκπλήξεις για το νέο έτος. Σε μήνυμά τους στο Facebook, οι Ghost ανακοίνωσαν στους fans πως το 2021 θα είναι σπουδαίο για το συγκρότημα, με τον Tobias Forge να δουλεύει πάνω σε αρκετά νέα πράγματα. Μέσα στην χρονιά και ο διάδοχος του «Prequelle». Στο μήνυμα της…

Ο Tobias Forge υπόσχεται εκπλήξεις για το νέο έτος.

Σε μήνυμά τους στο Facebook, οι Ghost ανακοίνωσαν στους fans πως το 2021 θα είναι σπουδαίο για το συγκρότημα, με τον Tobias Forge να δουλεύει πάνω σε αρκετά νέα πράγματα. Μέσα στην χρονιά και ο διάδοχος του «Prequelle».

Στο μήνυμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Σουηδοί rockers υπόσχονται να ενημερώνουν σποραδικά τους fans για όλα όσα συμβαίνουν στο group, με ένα από τα Nameless Ghouls να γράφει αναλυτικά:

«Αγαπημένοι μας φίλοι, ελπίζω αυτό το μήνυμα να σας βρίσκει καλά και με ελπίδα για το μέλλον.

Έχουμε βιώσει όλοι μας μια παράξενη χρονιά και μερικοί από εμάς έχουν βιώσει την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων, ενώ η μοναξιά κάνει ακόμα πιο ζοφερό το μέλλον μας. Έχουμε ακόμα να διανύσουμε απόσταση για να επιστρέψουμε στις κανονικές μας ζωές.

Με αυτό στο μυαλό, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ετοιμάζουμε πολλά σπουδαία πράγματα για το νέο έτος, συνεπώς η σιωπή μας δεν συνεπάγεται με αδράνεια. Και ομολογώ πως μου έχετε λείψει όλοι σας.

Τα νέα για το 2021 θα έρχονται συχνά, προς το παρόν ζητώ την υπομονή σας.

Στο μεσοδιάστημα, επικεντρωθείτε στο να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε και ας ελπίζουμε όλοι για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον. Είμαστε κοντά.

Να περνάτε καλά με αγάπη».

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Tobias Forge είχε μιλήσει στο Sweden Rock Magazine και είχε δηλώσει πως η μπάντα πρόκειται αν μπει σύντομα στο studio για να ηχογραφήσει το πέμπτο της album που θα διαδεχθεί το πολύ επιτυχημένο «Prequelle».

Πρόθεση του συγκροτήματος είναι να έχει ολοκληρώσει την δουλειά του μέχρι τον Μάρτιο, με την κυκλοφορία του δίσκου ωστόσο να τοποθετείται χρονικά λίγο μετά το καλοκαίρι. Οι Ghost και ο Tobias Forge υπολογίζουν ότι τότε θα είναι σε θέση η μπάντα να βγει ξανά στον δρόμο για περιοδεία, με την περιπέτεια της πανδημίας του Covid-19 να αποτελεί παρελθόν.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top