ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι God Is An Astronaut ανακοίνωσαν το δέκατο album τους

«Ghost Tapes #10» ο τίτλος του νέου δίσκου των God Is An Astronaut. Οι Ιρλανδοί post rockers God Is An Astronaut ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, δέκατου συνολικά, album με τίτλο «Ghost Tapes #10». Στις 12 Φεβρουαρίου από την Napalm στα καταστήματα ο νέος δίσκος. Οι ιδιαίτερα αγαπητοί…

«Ghost Tapes #10» ο τίτλος του νέου δίσκου των God Is An Astronaut.

Οι Ιρλανδοί post rockers God Is An Astronaut ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, δέκατου συνολικά, album με τίτλο «Ghost Tapes #10». Στις 12 Φεβρουαρίου από την Napalm στα καταστήματα ο νέος δίσκος.

Οι ιδιαίτερα αγαπητοί στο Ελληνικό κοινό post rockers έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Burial», πρώτου δείγματος μέσα από το νέο album που θα είναι διαθέσιμο στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Δείτε το :

Ο διάδοχος του «Epitaph» έχει χαρακτηριστεί από το ίδιο το συγκρότημα ως «ο πιο άγριος δίσκος στην ιστορία του, ο οποίος όμως διατηρεί τα συναισθηματικά στοιχεία για τα οποία είναι γνωστοί οι God Is An Astronaut».

Το «Epitaph» είχε βρεθεί στην λίστα του rockyourlife με τις 50 καλύτερες κυκλοφορίες του 2018.

Για μια ακόμα φορά οι Ιρλανδοί συνεργάζονται με τον David Rooney, ο οποίος έχει επιμεληθεί το artwork και σε παλιότερες δισκογραφικές δουλειές του συγκροτήματος.

Το tracklist του «Ghost Tapes #10»:
01. Adrift
02. Burial
03. In Flux
04. Spectres
05. Fade
06. Barren Trees
07. Luminous Waves

GOD IS AN ASTRONAUT - GHOST TAPES #10
GOD IS AN ASTRONAUT – GHOST TAPES #10

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top