ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι God Is An Astronaut κυκλοφόρησαν το video του «Fade»

Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του «Ghost Tapes #10». Οι Ιρλανδοί post rockers God Is An Astronaut κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «Fade», μέσα από το επερχόμενο album τους «Ghost Tapes #10». Στις 12 Φεβρουαρίου στα καταστήματα ο νέος δίσκος. Έχοντας ακούσει ήδη το «Burial», οι God…

Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του «Ghost Tapes #10».

Οι Ιρλανδοί post rockers God Is An Astronaut κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «Fade», μέσα από το επερχόμενο album τους «Ghost Tapes #10». Στις 12 Φεβρουαρίου στα καταστήματα ο νέος δίσκος.

Έχοντας ακούσει ήδη το «Burial», οι God Is An Astronaut δίνουν στους fans ακόμα ένα δείγμα από το νέο τους δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την Napalm Records και θα περιλαμβάνει 7 συνθέσεις.

«Θορυβώδες, με έντονη την χρήση ηλεκτρονικών στοιχείων και με τον χαρακτηριστικό υπνωτικό ήχο της μπάντας» χαρακτήρισαν οι ίδιοι οι God Is An Astronaut το «Fade».

Δείτε το video clip:

Το επερχόμενο album χαρακτηρίζεται από το συγκρότημα ως ο πιο άγριος δίσκος που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Για το artwork του δίσκου, οι Ιρλανδοί συνεργάστηκαν για ακόμα μια φορά με τον David Rooney.

Θυμίζουμε το tracklist του «Ghost Tapes #10»:
01. Adrift
02. Burial
03. In Flux
04. Spectres
05. Fade
06. Barren Trees
07. Luminous Waves

GOD IS AN ASTRONAUT - GHOST TAPES #10
GOD IS AN ASTRONAUT – GHOST TAPES #10

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top