ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Gojira ανακοίνωσαν το νέο τους album «Fortitude»

Gojira: Όλες οι πληροφορίες και νέο video μέσα από το «Fortitude». Αφού μας προετοίμασαν για τις επίσημες ανακοινώσεις, οι Gojira επανήλθαν με όλες τις πληροφορίες για την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου. Δείτε το video του νέου τους single «Born For One Thing». Και ο τίτλος αυτού… «Fortitude». Οι Γάλλοι έδωσαν…

Gojira: Όλες οι πληροφορίες και νέο video μέσα από το «Fortitude».

Αφού μας προετοίμασαν για τις επίσημες ανακοινώσεις, οι Gojira επανήλθαν με όλες τις πληροφορίες για την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου. Δείτε το video του νέου τους single «Born For One Thing».

Και ο τίτλος αυτού… «Fortitude». Οι Γάλλοι έδωσαν στην δημοσιότητα τις πληροφορίες του νέου τους album, που θα διαδεχθεί το προ πενταετίας «Magma».

Ο δίσκος θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Απριλίου από την Roadrunner με το νέο single να είναι ήδη διαθέσιμο:

«Θα πρέπει να μάθουμε να αποσυνδέουμε τους εαυτούς μας από τα υλικά αγαθά. Ας μάθουμε να δίνουμε σε άλλους όσα δεν χρειαζόμαστε. Μια μέρα δεν θα χρειαζόμαστε πλέον τίποτα» λέει για το νέο κομμάτι ο Joe Duplantier, τραγουδιστής και κιθαρίστας της μπάντας.

Η ηχογράφηση του έκτου studio album των Γάλλων έγινε στο studio της μπάντας στην Νέα Υόρκη, με τον Duplantier να αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού.

Το tracklist του «Fortitude»:
01. Born For One Thing
02. Amazonia
03. Another World
04. Hold On!
05. New Found
06. Fortitude
07. The Chant
08. Sphinx
09. Into The Storm
10. The Trails
11. Grind

GOJIRA - FORTITUDE
GOJIRA – FORTITUDE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top