ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Gojira αποκάλυψαν το tracklist του νέου τους album

Με 11 τραγούδια ο νέος δίσκος των Gojira. Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη το single «Another World», οι Gojira ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τις πληροφορίες του νέου τους δίσκου που θα διαδεχθεί το «Magma» του 2016. Οι Γάλλοι progressive metallers όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσουν τον δίσκο στις 30 Απριλίου, κάτι που είχαν…

Με 11 τραγούδια ο νέος δίσκος των Gojira.

Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη το single «Another World», οι Gojira ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τις πληροφορίες του νέου τους δίσκου που θα διαδεχθεί το «Magma» του 2016.

Οι Γάλλοι progressive metallers όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσουν τον δίσκο στις 30 Απριλίου, κάτι που είχαν αφήσει να εννοηθεί με το μήνυμά τους «/430» στην επίσημη ιστοσελίδα τους, Gojira-music.com.

Την παραγωγή του άτιτλου προς το παρόν album έχει αναλάβει ο τραγουδιστής και κιθαρίστας του συγκροτήματος Joseph Duplantier, με τον Andy Wallace να επιμελείται την μίξη.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, οι 11 πιθανοί τίτλοι των νέων τραγουδιών είναι:
01. Born For One Thing
02. Amazonia
03. Another World
04. Hold On!
05. New Found
06. Fortitude
07. The Chant
08. Sphinx
09. Into The Storm
10. The Trails
11. Grind

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top