ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Gojira κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι «Into The Storm»

Οι Gojira έδωσαν στην δημοσιότητα το τέταρτο single μέσα από το «Fortitude». Μετά τα «Another World», «Born For One Thing» και «Amazonia», τα video clips των οποίων απολαύσαμε πρόσφατα, οι Gojira επιστρέφουν με το «Into The Storm», τέταρτο δείγμα γραφής μέσα από το επερχόμενο album τους «Fortitude». Λίγες εβδομάδες πριν…

Οι Gojira έδωσαν στην δημοσιότητα το τέταρτο single μέσα από το «Fortitude».

Μετά τα «Another World», «Born For One Thing» και «Amazonia», τα video clips των οποίων απολαύσαμε πρόσφατα, οι Gojira επιστρέφουν με το «Into The Storm», τέταρτο δείγμα γραφής μέσα από το επερχόμενο album τους «Fortitude».

Λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έβδομου album τους, οι Γάλλοι progressive metallers μας δίνουν ακόμα μια γεύση μέσα από το πολυαναμενόμενο album.

Μιλώντας για το νέο τραγούδι ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Joe Duplantier είπε: «Η μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική επανάσταση είναι αυτή που έρχεται από μέσα μας. Η αλλαγή θα έρθει από τον άνθρωπο. Οι νόμοι υπάρχουν αλλά δυστυχώς παραβιάζονται. Πρώτα θα αλλάξουμε εμείς. Αυτή είναι μια τεράστια δύναμη που έχουμε ως άνθρωποι και μόνο έτσι θα βρούμε τους τρόπους να κάνουμε επιτέλους την διαφορά που χρειάζεται προκειμένου να πάει μπροστά αυτός ο κόσμος. Είναι πολύ εύκολο να χάσει κάποιος την δύναμη και την πίστη του και να θεωρήσει πως δεν μπορεί να κάνει την διαφορά. Για αυτό ακριβώς μιλάει το νέο μας τραγούδι».

Ακούστε το:

Το συγκρότημα ηχογράφησε το album, πρώτο μετά το «Magma» του 2016, στο studio του στην Νέα Υόρκη με τον Duplantier να αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού.

Θυμίζουμε πως ο διάδοχος του Magma θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Απριλίου μέσω της Roadrunner Records, με τις προ-παραγγελίες να τρέχουν ήδη εδώ.

Το tracklist του «Fortitude»:
01. Born For One Thing
02. Amazonia
03. Another World
04. Hold On!
05. New Found
06. Fortitude
07. The Chant
08. Sphinx
09. Into The Storm
10. The Trails
11. Grind

GOJIRA - FORTITUDE
GOJIRA – FORTITUDE

Latest from TOP STORIES

Go to Top