ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Gojira κυκλοφόρησαν το video clip του «Amazonia»

Δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους «Fortitude». Οι Gojira έδωσαν στην δημοσιότητα πριν από λίγο το video clip για το νέο τους single «Amazonia». Στο τέλος του επόμενου μήνα η κυκλοφορία του νέου δίσκου από τους Γάλλους progressive metallers. Τον Φεβρουάριο οι Gojira αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του «Fortitude»,…

Δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο album τους «Fortitude».

Οι Gojira έδωσαν στην δημοσιότητα πριν από λίγο το video clip για το νέο τους single «Amazonia». Στο τέλος του επόμενου μήνα η κυκλοφορία του νέου δίσκου από τους Γάλλους progressive metallers.

Τον Φεβρουάριο οι Gojira αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του «Fortitude», δίνοντας μας παράλληλα την πρώτη γεύση με το video του «Born For One Thing». Σήμερα, το συγκρότημα δίνει συνέχεια με το ολοκαίνουριο «Amazonia».

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του τραγουδιού θα πάνε στην οργάνωση Articulation of Indigenous Peoples of Brazil (APIB) η οποία μάχεται για τα δικαιώματα των φυλών του Αμαζονίου στην χώρα της Λατινικής Αμερικής. Η οργάνωση προσπαθεί εδώ και χρόνια να σταματήσει την αποψίλωση των δασών του Αμαζονίου και να προστατεύσει τις φυλές οι οποίες αγωνίζονται να κρατήσουν τα εδάφη τους και να διατηρήσουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής τους.

Οι Gojira συνεχίζουν έτσι να δείχνουν την οικολογική τους συνείδηση και την αγάπη τους για το περιβάλλον. Μιλώντας άλλωστε πρόσφατα για τον δίσκο, ο κιθαρίστας/τραγουδιστής Joe Duplantier τόνισε πως «Θα πρέπει να αποσυνδεθούμε από την ιδέα της συνεχούς απόκτησης υλικών αγαθών. Αν συνεχίσουμε έτσι, μια μέρα θα ξυπνήσουμε και δεν θα έχουμε πλέον τίποτα».

Το συγκρότημα ηχογράφησε το album, πρώτο μετά το «Magma» του 2016, στο studio του στην Νέα Υόρκη με τον Duplantier να αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού.

 

Δείτε το:

Ο έβδομος δίσκος των Gojira θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Απριλίου μέσω της Roadrunner Records, με τις προ-παραγγελίες να τρέχουν ήδη εδώ.

Το tracklist του «Fortitude»:
01. Born For One Thing
02. Amazonia
03. Another World
04. Hold On!
05. New Found
06. Fortitude
07. The Chant
08. Sphinx
09. Into The Storm
10. The Trails
11. Grind

GOJIRA - FORTITUDE
GOJIRA – FORTITUDE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top