ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Greta Van Fleet ανακοίνωσαν το δεύτερο τους album «The Battle At Garden’s Gate»

«Age Of Machine»: Αυτό είναι το νέο single των Greta Van Fleet. Οι νεαροί Αμερικανοί rockers Greta Van Fleet έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Age Of Machine» μέσα από το επερχόμενο δεύτερο album τους, με τίτλο «The Battle At Garden’s Gate». Τον Απρίλιο η κυκλοφορία του δίσκου. Στα…

«Age Of Machine»: Αυτό είναι το νέο single των Greta Van Fleet.

Οι νεαροί Αμερικανοί rockers Greta Van Fleet έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Age Of Machine» μέσα από το επερχόμενο δεύτερο album τους, με τίτλο «The Battle At Garden’s Gate». Τον Απρίλιο η κυκλοφορία του δίσκου.

Στα μέσα Οκτωβρίου οι Greta Van Fleet έριξαν στην αγορά το single «My Way Soon», προετοιμάζοντάς μας για τον διάδοχο του «Anthem Of The Peaceful Army». Σήμερα, το συγκρότημα από το Michigan κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Age Of Machine» και αποκάλυψε το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου δεύτερου album.

Πρόθεση των Greta Van Fleet είναι να διώξουν από πάνω τους την ταμπέλα της «κόπιας των Led Zeppelin», κάτι για το οποίο κατηγορήθηκαν ξανά από τον Steven Wilson πριν από λίγες εβδομάδες, και γεγονός είναι ότι το νέο δείγμα φανερώνει αυτή τους την προσπάθεια.

Ακούστε το «Age Of Machine»:

Οι προ-παραγγελίες για το «The Battle At Garden’s Gate» έχουν ήδη αρχίσει μέσω της ιστοσελίδας thebattleatgardensgate.com, αλλά και μέσω όλων των ψηφιακών πλατφορμών.

Ο τραγουδιστής Josh Kiszka είπε στο Rolling Stone για το νέο album: «Αν κάποιοι από εσάς βλέπουν εδώ εκκλησιαστικές αναφορές δεν κάνουν λάθος. Υπάρχουν πολλές Βιβλικές αναφορές, όχι μόνο στον τίτλο αλλά και σε ολόκληρο τον δίσκο».

Για τα τραγούδια πρόσθεσε: «Κάθε ένα είναι και ένα ξεχωριστό θέμα. Αποτυπώνονται σε αυτό διαφορετικοί πολιτισμοί και κουλτούρες και μέσα από αυτούς αναζητάμε φώτιση και σωτηρία».

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το πλήρες tracklist του album.

GRETA VAN FLEET - THE BATTLE AT GARDEN'S GATE
GRETA VAN FLEET – THE BATTLE AT GARDEN’S GATE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top