ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Greta Van Fleet κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Heat Above»

Όλες οι πληροφορίες για το δεύτερο album «The Battle At Garden’s Gate». Οι Greta Van Fleet έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους ανεβαστικό single «Heat Above», μέσα από το επερχόμενο δεύτερο album τους «The Battle At Garden’s Gate». Στις 16 Απριλίου η κυκλοφορία του album. Μετά τα «Age Of Machine»…

Όλες οι πληροφορίες για το δεύτερο album «The Battle At Garden’s Gate».

Οι Greta Van Fleet έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους ανεβαστικό single «Heat Above», μέσα από το επερχόμενο δεύτερο album τους «The Battle At Garden’s Gate». Στις 16 Απριλίου η κυκλοφορία του album.

Μετά τα «Age Of Machine» και «My Way Soon» που ακούσαμε το προηγούμενο διάστημα, οι Αμερικανοί rockers δίνουν σήμερα ακόμα μια γεύση μέσα από το νέο τους studio album το οποίο θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

Ακούστε το «Heat Above»:

«Υπάρχει πολλή αγάπη ακόμα στον κόσμο, έστω και αν σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε είναι δύσκολο να την δεις» θα πει για το νέο τραγούδι ο Sam Kiszka, μπασίστας και πληκτράς των Greta Van Fleet.

Παράλληλα με το νέο τραγούδι, το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα και το tracklist του δίσκου που θα περιλαμβάνει τελικά 12 τραγούδια. Αξίζει να σημειωθεί πως το single «Always There» που έγραψε το group για τις ανάγκες της ταινίας A Million Little Pieces του Sam Taylor-Johnson (2019).

Διαβάστε ακόμα: Ο Steven Wilson «τα χώνει» στους Greta Van Fleet

Οι προ-παραγγελίες για το «The Battle At Garden’s Gate» έχουν ήδη αρχίσει μέσω της ιστοσελίδας thebattleatgardensgate.com, αλλά και μέσω όλων των ψηφιακών πλατφορμών.

Το tracklist του «The Battle At Garden’s Gate»:
01. Heat Above
02. My Way, Soon
03. Broken Bells
04. Built By Nations
05. Age Of Machine
06. Tears Of Rain
07. Stardust Chords
08. Light My Love
09. Caravel
10. The Barbarians
11. Trip The Light Fantastic
12. The Weight Of Dreams

GRETA VAN FLEET - THE BATTLE AT GARDEN'S GATE
GRETA VAN FLEET – THE BATTLE AT GARDEN’S GATE

Latest from TOP STORIES

Go to Top