ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Greta Van Fleet κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «Broken Bells»

«Broken Bells»: Τέταρτο single μέσα από το «The Battle At Garden’s Gate». Οι Greta Van Fleet κυκλοφόρησαν το «Broken Bells», τέταρτο single μέσα από το επερχόμενο album τους «The Battle At Garden’s Gate» που θα κυκλοφορήσει στις 16 του επόμενου μήνα. Μετά τα «Heat Above», «Age Of Machine» και «My…

«Broken Bells»: Τέταρτο single μέσα από το «The Battle At Garden’s Gate».

Οι Greta Van Fleet κυκλοφόρησαν το «Broken Bells», τέταρτο single μέσα από το επερχόμενο album τους «The Battle At Garden’s Gate» που θα κυκλοφορήσει στις 16 του επόμενου μήνα.

Μετά τα «Heat Above», «Age Of Machine» και «My Way Soon», οι νεαροί αμερικανοί rockers μας δίνουν ακόμα μια γεύση μέσα από το πολυαναμενόμενο δεύτερο album τους.

Μιλώντας για το τραγούδι, ο μπασίστας Sam Kiszka τόνισε: «Πρόθεση μας είναι να επεκτείνουμε τα όρια μας, συνθετικά και εκτελεστικά. Να σπάσουμε τα όρια και να θέσουμε νέα».

Ακούστε το «Broken Bells»:

Για την διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου δίσκου, ο μπασίστας πρόσθεσε: «Υποθέτω πως έχουν αλλάξει τα πάντα. Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε την μουσική και το πως δρούμε σαν καλλιτέχνες μέσα στην κοινωνία. Πλέον έχουμε κατανοήσει καλύτερα το γιατί είμαστε εδώ».

Σε παλιότερες δηλώσεις της, η μπάντα χαρακτήρισε το νέο της album πολύπλοκο: «Είναι ένας δίσκος που θέλαμε να γράψουμε από την αρχή, όμως με την εμπειρία που αποκτήσαμε από το ντεμπούτο μας, τα πράγματα λειτούργησαν καλύτερα τώρα».

Οι προ-παραγγελίες για το «The Battle At Garden’s Gate» έχουν ήδη αρχίσει μέσω της ιστοσελίδας thebattleatgardensgate.com, αλλά και μέσω όλων των ψηφιακών πλατφορμών.

Το tracklist του «The Battle At Garden’s Gate»:
01. Heat Above
02. My Way, Soon
03. Broken Bells
04. Built By Nations
05. Age Of Machine
06. Tears Of Rain
07. Stardust Chords
08. Light My Love
09. Caravel
10. The Barbarians
11. Trip The Light Fantastic
12. The Weight Of Dreams

GRETA VAN FLEET - THE BATTLE AT GARDEN'S GATE
GRETA VAN FLEET – THE BATTLE AT GARDEN’S GATE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top