ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι H.E.A.T. επιστρέφουν στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2020

Και νέο τραγούδι από το επερχόμενο album τους «H.E.A.T. II» Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Σουηδικού hard rock σχήματος στην Ελλάδα αφού ταυτόχρονα με την κυκλοφορία ενός ακόμα δείγματος από το επερχόμενο «H.E.A.T. II», ανακοινώθηκε και η συναυλία τους στο Gagarin 205, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020. Το πρωί το συγκρότημα,…

Και νέο τραγούδι από το επερχόμενο album τους «H.E.A.T. II»

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Σουηδικού hard rock σχήματος στην Ελλάδα αφού ταυτόχρονα με την κυκλοφορία ενός ακόμα δείγματος από το επερχόμενο «H.E.A.T. II», ανακοινώθηκε και η συναυλία τους στο Gagarin 205, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020.

Το πρωί το συγκρότημα, που τον περασμένο Μάιο ισοπέδωσε το venue της οδού Λιοσίων, έδωσε στη δημοσιότητα το lyric video για το τραγούδι Rise (έχει προηγηθεί εκείνο για το One by One) και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ότι επιστρέφουν… στον τόπο του εγκλήματος, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους τους έχασαν πέρυσι να διορθώσουν το… λάθος. Και φυσικά όσοι τους απόλαυσαν θα έχουν την ευκαιρία να τους ξαναδούν, με νέο album στις αποσκευές τους. Αυτή θα είναι η τρίτη συναυλία των H.E.A.T. στην Ελλάδα (η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2018 στο Chania Rock Fest).

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

HEAT LIVE IN ATHENS 2020

GAGARIN 205 LIVE MUSIC SPACE
ΣABBATO 13 IOYNIOY 2020

H.E.A.T. IS BACK!

Οι Σουηδοί Η.Ε.Α.Τ. επιστρέφουν στην Αθήνα για να ολοκληρώσουν την «καταστροφή»!

Με καινούριο album και ξέροντας, πλέον, τι να περιμένουν από το ελληνικό κοινό, οι H.E.A.T. θα βρίσκονται ξανά στο Gagarin το Σάββατο 13 Ιουνίου για να επαναλάβουν το απίστευτο show που παρουσίασαν τον περασμένο Μάιο, και να αποτελειώσουν όλους όσοι είχαν έρθει πέρυσι, και όλους όσοι έκαναν το λάθος να χάσουν την μοναδική εκείνη συναυλία.
Η.Ε.Α.Τ. Live in Athens 2020
Gagarin 205 Live Music Space
Σάββατο 13 Ιουνίου, 2020
Η προπώληση ξεκίνησε στο 123tickets.gr!
H ημερομηνία διάθεσης εισιτηρίων στα φυσικά σημεία θα ανακοινωθεί άμεσα.
Όλα τα σημεία προπώλησης θα διαθέτουν χάρτινα συλλεκτικά εισιτήρια

Τιμές Εισιτηρίων: 28€ (Early Bird), 30€, 32€ (box office)

To νέο album των H.E.A.T. θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουαρίου 2020 και αμέσως παρακάτω μπορείτε να δείτε το lyric video για το Rise.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top