ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι IDLES ανακοίνωσαν το τρίτο τους album «Ultra Mono»

Δείτε το video clip του νέου single «Grounds». Τις λεπτομέρειες του νέου τους album «Ultra Mono» ανακοίνωσαν οι IDLES. Στις 25 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το νέο single «Grounds». Οι IDLES έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, τρίτου, album με τίτλο «Ultra Mono».…

Δείτε το video clip του νέου single «Grounds».

Τις λεπτομέρειες του νέου τους album «Ultra Mono» ανακοίνωσαν οι IDLES. Στις 25 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε το νέο single «Grounds».

Οι IDLES έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, τρίτου, album με τίτλο «Ultra Mono». Ο διάδοχος του καταπληκτικού «Joy As An Act Of Resistance» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 25 Σεπτεμβρίου μέσω της Partisan Records.

Το νέο album περιλαμβάνει 12 συνθέσεις με το «Mr. Motivator» να κάνει πρεμιέρα τον προηγούμενο μήνα. Στην δημοσιότητα δόθηκε και το video clip του νέου single «Grounds», την σκηνοθεσία του οποίου έχει κάνει ο Rob French.

«Αυτός ο δίσκος είναι ο ήχος της καρδιάς μας»… έτσι περιγράφει τον δίσκο ο frontman των IDLES, Joe Talbot.

Το «Ultra Mono» ηχογραφήθηκε στο Παρίσι με παραγωγούς τους Nick Launay (Nick Cave, Yeah Yeah Yeah, Arcade Fire) και Adam «Atom» Greenspan, με το συγκρότημα να θέλει να πιάσει σε επίπεδο παραγωγής τον feeling ενός hip hop δίσκου.

Το tracklist του «Ultra Mono»:
01. War
02. Grounds
03. Mr. Motivator
04. Anxiety
05. Kill Them With Kindness
06. Model Village
07. Ne Touche Pas Moi (feat. Jehnny Beth)
08. Carcinogenic
09. Reigns
10. The Lover
11. A Hymn
12. Danke

IDLES – ULTRA MONO

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top