ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι IDLES κυκλοφόρησαν το νέο τους single, «Mr. Motivator»

Εν αναμονή του νέου τους δίσκου. Οι IDLES έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο video clip του νέου τους single «Mr. Motivator». Στα σκαριά ο διάδοχος του καταπληκτικού «Joy As An Act Of Resistance». Μετά το single «Mercedes Marxist» και το B-side «I Dream Guillotine» που κυκλοφόρησαν το 2019, οι IDLES…

Εν αναμονή του νέου τους δίσκου.

Οι IDLES έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο video clip του νέου τους single «Mr. Motivator». Στα σκαριά ο διάδοχος του καταπληκτικού «Joy As An Act Of Resistance».

Μετά το single «Mercedes Marxist» και το B-side «I Dream Guillotine» που κυκλοφόρησαν το 2019, οι IDLES επιστρέφουν φέτος με νέο δίσκο. Το «Mr. Motivator» είναι το πρώτο single μέσα από αυτό, με τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του δίσκου να αναμένονται σύντομα.

Το video περιλαμβάνει πλάνα fans με ασκήσεις γυμναστικής μέσα στο σπίτι, εν μέσω καραντίνας και αποκλεισμού.

Την περσινή χρονιά οι IDLES κυκλοφόρησαν και το πρώτο τους live album με τίτλο «A Beautiful Thing: Idles Live At le Bataclan».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top