ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Idles κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «Model Village»

Μέσα από το επερχόμενο album τους «Ultra Mono». Οι Idles κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «Model Village» μέσα από το επερχόμενο τρίτο τους album «Ultra Mono». Στις 25 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Μετά τα «Mr. Motivator», «Grounds» και «A Hymn», οι Idles κυκλοφόρησαν ακόμα ένα…

Μέσα από το επερχόμενο album τους «Ultra Mono».

Οι Idles κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «Model Village» μέσα από το επερχόμενο τρίτο τους album «Ultra Mono». Στις 25 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Μετά τα «Mr. Motivator», «Grounds» και «A Hymn», οι Idles κυκλοφόρησαν ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το πολυαναμενόμενο νέο τους album. Την σκηνοθεσία στο video του «Model Village» έκανε ο Michael Gondry, σκηνοθέτη του Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, αλλά και σκηνοθέτη αρκετών video clips των White Stripes, Daft Punk και Radiohead.

«Πρώτος μας στόχος ήταν να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τους στίχους του τραγουδιού και μετά… να τους στείλουμε στο διάστημα» είπε για το video ο σκηνοθέτης του.

Ο διάδοχος του «Joy As An Act Of Resistance» ηχογραφήθηκε στο Παρίσι με παραγωγούς τους Nick Launay (Nick Cave, Yeah Yeah Yeah, Arcade Fire) και Adam «Atom» Greenspan, με το συγκρότημα να θέλει να πιάσει σε επίπεδο παραγωγής τον feeling ενός hip hop δίσκου.

Το tracklist του «Ultra Mono»:
01. War
02. Grounds
03. Mr. Motivator
04. Anxiety
05. Kill Them With Kindness
06. Model Village
07. Ne Touche Pas Moi (feat. Jehnny Beth)
08. Carcinogenic
09. Reigns
10. The Lover
11. A Hymn
12. Danke

IDLES – ULTRA MONO

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top