ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Iron Maiden ανακοίνωσαν το live album «Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live in Mexico City»

Τον Νοέμβριο η κυκλοφορία της ζωντανής ηχογράφησης. Οι Iron Maiden έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους live album με τίτλο «Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live In Mexico». Στις 20 Νοεμβρίου η κυκλοφορία της ζωντανής ηχογράφησης. Οι fans των βρετανών θρύλων του heavy…

Τον Νοέμβριο η κυκλοφορία της ζωντανής ηχογράφησης.

Οι Iron Maiden έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους live album με τίτλο «Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live In Mexico». Στις 20 Νοεμβρίου η κυκλοφορία της ζωντανής ηχογράφησης.

Οι fans των βρετανών θρύλων του heavy metal θα πάρουν ακόμα μια γεύση από την τελευταία παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος, Legacy Of The Beast, η οποία ξεκίνησε το 2018 και θα ολοκληρωθεί το επόμενο καλοκαίρι -αν φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες- επί Ευρωπαϊκού εδάφους.

Μιλώντας για τον δίσκο, ο Steve Harris τόνισε: «Νιώσαμε μεγάλη απογοήτευση όταν αναγκαστήκαμε να διακόψουμε το τελευταίο μέρος της Legacy περιοδείας εξαιτίας του κορωνοϊού. Ξέρουμε πως και οι fans μας νιώθουν το ίδιο. Ανυπομονούσαμε να δώσουμε shows σε περισσότερες χώρες και αφού επαναπρογραμματίσαμε αυτά τα shows για το 2021, σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μερικές από τις ζωντανές ηχογραφήσεις αυτής της περιοδείας».

Για τα κομμάτια του album ο Harris πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς εδώ υπάρχουν τραγούδια που δεν έχουν μπει ποτέ σε ένα live CD μας, όπως τα «For The Greater Good Of God» ενώ κάποια άλλα όπως τα «Where Eagles Dare», «Flight Of Icarus», «The Clansman» και «Sign Of The Cross» δεν υπήρχαν στο setlist μας εδώ και πολλά χρόνια».

Διαβάστε ακόμα: Το απόλυτο countdown των 167 τραγουδιών τους.

Για την επιλογή της χώρας της κεντρικής Αμερικής: «Δεν έχουμε κυκλοφορήσει στο παρελθόν live album από το Μεξικό και νομίζω πως αυτή η ηχογράφηση δείχνει το πάθος που δείχνουν οι fans για εμάς, κάθε φορά που παίζουμε εκεί».

Δηλώσεις έκανε και ο manager των Iron Maiden, Rod Smallwood, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Αυτό το album είναι μια ιδανική ευκαιρία για κάποιον που θέλει να πάρει μια γεύση από την περιοδεία, στα shows της οποίας έχουν παραβρεθεί σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι».

Το tracklist του «Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live in Mexico City»:
01. Churchill’s Speech
02. Aces High
03. Where Eagles Dare
04. 2 Minutes To Midnight
05. The Clansman
06. The Trooper
07. Revelations
08. For The Greater Good Of God
09. The Wicker Man
10. Sign Of The Cross
11. Flight Of Icarus
12. Fear Of The Dark
13. Iron Maiden
14. The Number Of The Beast
15. The Evil That Men Do
16. Hallowed Be Thy Name
16. Run To The Hills

IRON MAIDEN - NIGHTS OF THE DEAD, LEGACY OF THE BEAST: LIVE IN MEXICO CITY
IRON MAIDEN – NIGHTS OF THE DEAD, LEGACY OF THE BEAST: LIVE IN MEXICO CITY

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top